Forum Discussion

Kubunus123's avatar
Kubunus123
Seasoned Newcomer
20 days ago

Brak Statusu Weterana Na Battlefield 1

Siemka brakuje mi statusu weterana na Battlefield 1 Ps4 grałem w poprzednie odsłony Battlefield 4, Hardline i Battlefield 3 przed zamknięciem serwerów na Ps3 a jak wchodzę w nieśmiertelniki na Bf1 to weterana mam zablokowanego ale na bf4 status posiadam i mam ten nieśmiertelnik da się jakoś zdobyć ten status

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    19 days ago

Hej Kubunus123​ 

Status veterana przypisywany jest do konta automatycznie na podstawie aktywności w poprzednich tytułach. Jeśli nie posiadasz tego nieśmiertelnika, spróbuj rozegrać kilka rund w trybie online w poprzednim Battlefield-zie; czyli Hardline lub Battlefield 4. 

Pamiętaj by korzystać z tego samego konta EA przy grze w tytuły z serii Battlefield. 

• Kubunus123's avatar
    Kubunus123
    Seasoned Newcomer
    19 days ago

A co z battlefield 3 też się zalicza jeśli tak to jak mam to zrobić jeżeli zamknęli servery

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    19 days ago

Kubunus123​ O ile dobrze pamiętam był to jeden z wcześniejszych tytułów Battlefield. Jeśli możesz zagrać w Battlefield 4, lub Hardline to powinno wystarczyć. 

Nie chce jednak dawać Ci gwarancji, że automatycznie zostanie przypisany nieśmiertelnik do Twojego konta. Wsparcie dla Battlefield 1 zostało jakiś czas temu zawieszone i błedy związane z automatyzacją mogą się pojawić w takich przypadkach. 

• Kubunus123's avatar
    Kubunus123
    Seasoned Newcomer
    19 days ago

Zastanawiam się dlaczego tak jest bo we wszystkie odsłony grałem na konsoli więc tak naprawde zapisy z gier wszystkich mam na koncie PS a konto ps jest przypisane do konta EA więc już sam nie wiem

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    18 days ago

Trudno będzie jednoznacznie określić przyczynę niestety. 

Daj nam znać czy udało Ci się rozegrać rundę w Battlefield 4 Kubunus123​ 

Chyba sam wskaczę na szybki Podbój na Zavod 311 ;)