Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. Battlefield
  4. Battlefield Dyskusja o serii

Forum Discussion

Community Highlights

• Laboratoria Battlefield

EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Recent Discussions

• Bolcze-gabana's avatar

Przepustki bf6 drugiego sezonu

Cześć, ktoś spotkał się też z problemem że pomimo przedpremierowego zakupu edycji phantom i bycia dotkniętym problemami w dniu premiery na EA app nie otrzymałem obiecanej przez support pełnej przepus...
    Bolcze-gabana
    5 days ago
  • 24ddebski's avatar

Brak Battlefield 3 na EA app

Cześć, miał ktoś problem z usuniętą grą z aplikacji EA Play ? Gra kupiona normalnie przy premierze w sklepie i ostatnio zauważyłem, że akurat jej nie mam w bibliotece. Do battleloga mogę się normalni...
    24ddebski
    19 days ago
  • CxAxLxM's avatar

Wysoki ping na serwerach Bf1

Od trzech tygodni mam wysoki ping około 80, na serwerach niemieckich w grze Bf1. Gram ponad 5 lat i taki problem z pingiem mam po raz pierwszy. Parametry mojej sieci są prawidłowe. Kiedy występuje wy...
    CxAxLxM
    1 month ago
  • soyafrd93's avatar

Battlefield 1/5 xbox

Pisze w imieniu Szwagra... Gramy razem od x lat w bf 3/4/1/5 i od jakiegoś miesiąca ma problem ze wg nie może wejść na żaden serwer w bf1,.. W bf 5 pogra godzinkę albo pół i wywala go z serwera do ...
    soyafrd93
    1 month ago
  • MxMYT89's avatar

Nie mogę strzelać, sprintować bf2042

Po przerwie po wróciłem do grania w Battlefield 2042 i postać sama mi strzela, nie mogę nią sprintować itd a jak wchodze do menu już nie strzela. Ustawienia są dobrze ustawione na lewy przycisk myszy...
    MxMYT89
    1 month ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago