Forum Discussion

Eruant_I's avatar
2 years ago
Solved

Brak zadań dla mistrzostw klas

Witam,

Wiem, że to 2024 rok itd. ale dopiero teraz zauważyłem, że nie mam mistrzostw klas i nie mogę odblokować mundurów. Tak mam 20 lvl każdej klasy, czytałem także, że EA musi mi ręcznie dodać te zadania bo żadne wyjście typu zagraj gierke do końca, awansuj itp. nie zadziała. Czy mogę prosić o przypisanie mi tych zadań mistrzostw za klase?

6 Replies

• EA_Lanna's avatar
    EA_Lanna
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hi @Eruant_I,

Thanks for creating this thread. I'm afraid the board you've shared this on is supported in English, so this won't get much response if it remains over there. Please ensure your posts and threads are shared in the language of the board you're posting on. This guide may help with that: Getting started on Answers HQ! ^^

I've moved this over to the Polish AHQ boards. 

Thanks,

EA_Lanna

• Thank you @EA_Lanna but I thought that I'm posting it on polish board because site immadiately changed language of menu to polish. I'm sorry for my mistake.

• @Eruant_I Dużo osób miało ten problem. Generalnie musisz robić inne zdania klasowe, dla broni itp. Po wykonaniu kilku pojawią się zadania na mundur. Twój dziennik zadań może być przepełniony.
  • Cześć EA Kuba

Mam ten sam problem co opisał kolega, który ruszył wątek problemu z aktywacją mistrzostw klas w Battlefield 5.
    Jedynie co z zadań specjalnych uaktywniło mi się to postęp broni tzn. sten i thompson.
    Próbowałem wszystkiego co wcześniej było napisane na forum, lecz nie działa w dalszym ciągu. Kolega proponuje żeby wykonywać inne mistrzostwa np. przy broniach, ale co dokładnie jeszcze trzeba zrobić?
    Jest napisane, żeby bezpośrednio napisać do EA, dlatego postanowiłem to uczynić bo naprawdę nie mam pojęcia co dalej robić by mając we wszystkich klasach żołnierzy poziom 20 odblokować zadania specjalne na mundury.
    Przesyłam screena bo nie mam pojęcia co oznacza "wykrzyknik"  w logo mistrzostwa I. 
    Proszę o pomoc/ wskazówki by móc odblokować zadania dotyczące zdobywania mundurów w grze.

Pozdrawiam.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 months ago

Hej @MjrPanzerFaust 

Czy odblokowane przez Ciebie zadanie jest dostępne na liście zadań do wyboru? 

Jeśli wszystkie 4 miejsca zapełnione są aktywnymi zadaniami musisz jedno z nich zakończyć. 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,109 PostsLatest Activity: 8 days ago