Forum Discussion

Sha0Cheng's avatar
1 year ago
Solved

Brak zawartości w BF5(Zadania elitarne/Elite Class assigment)

Witam serdecznie mam problem z brakiem zadań elitarnych w bf5. Od dłuższego czasu mam wbity maksymalny 20lvl, a zadań elitarnych tak jak nie było, tak dalej nie ma.

Widziałem już posty o tym, że EA może ręcznie dodać mi te zadania i aktywować o co bardzo bym prosił. Problem leży też w fakcie, że nie mogę połączyć się na chat live z pomocą EA.

Hi! I have a problem with class class assigment in BFV. Ive got a maximal lvl since a while and there are still not available for me. I saw a Post that EA can manuallly add and activate tem for me. I would be very nice since bf5 live he's second live in last time 🙂  

• @EA_Kuba  napisał/a:

Hej @Sha0Cheng 

Zgodnie z informacją znalezioną w innych wątkach poprzez forum nie jesteśmy w stanie rozwiązać tego problemu. 

Otwórz ten link w karcie incognito, bez logowania się na stronie pomocy. 

Witam. To ciekawe, że nie jesteście w stanie tego rozwiązać, wczoraj próbowałem nawiązać kontakt z Polskim i europejskim ea support, bez skutku. Finalnie napisałem do supportu z US i mój problem został naprawiony w niecałe 8 min 🙂 także jeśli ktoś z was graczy ma ten sam problem polecam próbować tam. @EA_Kuba wciąż dzięki za próbę odpowiedzi do mojego zgłoszenia, pozdrawiam.

7 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @Sha0Cheng 

Zgodnie z informacją znalezioną w innych wątkach poprzez forum nie jesteśmy w stanie rozwiązać tego problemu. 

• @EA_Kuba  napisał/a:

Hej @Sha0Cheng 

Witam. To ciekawe, że nie jesteście w stanie tego rozwiązać, wczoraj próbowałem nawiązać kontakt z Polskim i europejskim ea support, bez skutku. Finalnie napisałem do supportu z US i mój problem został naprawiony w niecałe 8 min 🙂 także jeśli ktoś z was graczy ma ten sam problem polecam próbować tam. @EA_Kuba wciąż dzięki za próbę odpowiedzi do mojego zgłoszenia, pozdrawiam.
  • PESTENOIRE213's avatar
    PESTENOIRE213
    New Traveler
    1 year ago

Hej, @Sha0Cheng 

Jak sie skontaktowales z supportem z US? Szukam wszedzie jakiekolwiek kontakty ale nie moge znalezc. Dzieki

• @Sha0Cheng EA chyba nie dodaje tych zadań. Najlepszy sposób to robienie poprzednich które masz w dzienniku zadań. Jeśli wykonasz kilka zadań to powinno się pojawić zadanie. Dzieje się tak dlatego ze twój dziennik jest zapełniony zadaniami. Niektórzy mieli 10 dostępnych a zadania nie było widać. Więc warto zrobić kilka, żeby wpadło zadanie do dziennika.
  • PESTENOIRE213's avatar
    PESTENOIRE213
    New Traveler
    1 year ago

@Sha0Cheng dzieki. Mam jakis problem z wysylaniem czat requestow, odswieza stwone i idzie na homescreen z EA Help. Ale na to chyba se zaloze ticket

• PESTENOIRE213's avatar
    PESTENOIRE213
    New Traveler
    1 year ago

@Chytrooki niestety nie pomaga. Tez jest tak ze w main menu tam gdzie jest progres, wyswietlaja sie zadania dla broni ale brakuje tego w miejscu z zadaniami dla klasow