Forum Discussion

Nixtrikt's avatar
2 years ago
Solved

Chciałbym zmienić adres e-mail na moim obecnym koncie

Witam, mam problem bo gdy próbuje zalogować sie na swoje konto EA by pograć w BFV, nie moge ze względu że założyłem je kiedyś na emailu mojej mamy ([edit: email address removed])

Email działał ale mama zmieniła hasło i później były kłótnie o konto, a teraz nawet moja mama sie nie może zalogować z tego co mi powiedziała usunęła je i założyła nowe.

Czy dało by rade z tamtego Emaila przeżucić zawartość na moje nowe prywatne konto ?

Niby moge odzyskać hasło wysyłając 6 cyfrowy kod, ale nadal sie z mamą nie możemy sie zalogować.

Proszę o pomoc bo właśnie straciłem zawartość na koncie i nie wiem co robić a bardzo pograłbym w BFaV

• Hej,

W przypadku zmian związanych z kontem EA, konieczne będzie skontaktowanie się z bezpośrednio z doradcą EA. Polski support aktualnie pozwala na skorzystanie z opcji czatu oraz kontaktu przez e-mail.

Aby założyć sprawę przejdź na poniższą stronę EA Help.

https://help.ea.com/pl/help-home/

3 Replies

• EA_Lanna's avatar
    EA_Lanna
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hi @Nixtrikt,

Thanks for creating this thread. I'm afraid the board you've shared this on is supported in English, so this won't get much response if it remains over there. Please ensure your posts and threads are shared in the language of the board you're posting on. This guide may help with that: Getting started on Answers HQ! ^^

I've moved this over to the Polish AHQ boards. 

Thanks,

EA_Lanna

• Hej,

W przypadku zmian związanych z kontem EA, konieczne będzie skontaktowanie się z bezpośrednio z doradcą EA. Polski support aktualnie pozwala na skorzystanie z opcji czatu oraz kontaktu przez e-mail.

Aby założyć sprawę przejdź na poniższą stronę EA Help.

https://help.ea.com/pl/help-home/

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,148 PostsLatest Activity: 14 days ago