kot19732Seasoned Veteran2 years agoco to jest Takie obrazki pojawiają się w czasie gry blokują czad itd Zrzut ekranu (130).jpg398 KB
ChytrookiHero+2 years ago@kot19732 Wiem. Ale gdybyś miał chińska wersję wtedy byśmy wiedzieli dzięki tłumaczowi google, co użytkownik miał na myśli. Wcale może nie blokował czatu. To może być długie chińskie zdanie.
kot19732Seasoned Veteran to Chytrooki2 years agoTeraz to mnie rozwaliłeś leżę i kwiczę przecież tam napisane jest CHINA NO1 do czego Ci tłumacz🙌
Featured PlacesBattlefield Dyskusja o serii Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 2 years ago3,172 Posts
Battlefield Dyskusja o serii Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 2 years ago3,172 Posts
Recent DiscussionsPrzepustki bf6 drugiego sezonu Cześć, ktoś spotkał się też z problemem że pomimo przedpremierowego zakupu edycji phantom i bycia dotkniętym problemami w dniu premiery na EA app nie otrzymałem obiecanej przez support pełnej przepus...Brak Battlefield 3 na EA app Cześć, miał ktoś problem z usuniętą grą z aplikacji EA Play ? Gra kupiona normalnie przy premierze w sklepie i ostatnio zauważyłem, że akurat jej nie mam w bibliotece. Do battleloga mogę się normalni...Wysoki ping na serwerach Bf1 Od trzech tygodni mam wysoki ping około 80, na serwerach niemieckich w grze Bf1. Gram ponad 5 lat i taki problem z pingiem mam po raz pierwszy. Parametry mojej sieci są prawidłowe. Kiedy występuje wy...Battlefield 1/5 xbox Pisze w imieniu Szwagra... Gramy razem od x lat w bf 3/4/1/5 i od jakiegoś miesiąca ma problem ze wg nie może wejść na żaden serwer w bf1,.. W bf 5 pogra godzinkę albo pół i wywala go z serwera do ...Nie mogę strzelać, sprintować bf2042 Po przerwie po wróciłem do grania w Battlefield 2042 i postać sama mi strzela, nie mogę nią sprintować itd a jak wchodze do menu już nie strzela. Ustawienia są dobrze ustawione na lewy przycisk myszy...