Forum Discussion

krakery's avatar
3 years ago

EA app/Battlefield 5 Error brak sieci

Witam mam problem z EA app i Battlefield 5 wczoraj kożystałem z aplikacji Origin i gra normalnie się odpaliła dziś natomias po odpaleniu Origin i gry wyskakuje mi ten problem co dałem w załączniku. Odinstalowałem Origin i grę po czym nie znalazłem Origin z orginalnej strony to pobrałem EA app zainstalwałem grę lecz to nie pomogłą dostaje ciąle ten sam error o połączeniu internet mam po kablu odłączałem i podłączałem nic to nie dało. Proszę o promoc.

5 Replies

• krakery's avatar
    krakery
    3 years ago

No niestyty ale nie pomogło to. Czy może mieć coś związane z kartą graficzną ponieważ tak się złożyło że zmieniłem karte graficzną z GTX 1060 na RX 6600 oczywiście odinstalowałem wszystkie setowniki itp aplikacją DDU.

• krakery's avatar
    krakery
    3 years ago

Na tym origin co dałeś link po zalogowaniu nie mam nic ani avataru gier i punktów.

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    3 years ago
    @krakery To dziwne ze nie renderuje. Spróbuj wyczyścić pamięć podręczna. Jeśli dalej tak będzie to faktycznie zmiana z Nvidia na AMD, może powodować problem nawet z użyciem DDU. Można się pobawić w ponowną instalacje bibliotek Microsoftu i DirectX ale do końca nie będzie wiadomo. Zalecałbym format. Instalacje na nowo wszystkich sterowników.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,136 PostsLatest Activity: 22 days ago