Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago

Jak odzyskac wykorzystany kod aktywacyjny w bf3

Proszę o pomoc, ponieważ kupiłem grę, zainstalowałem pograłem kilka godzin i stwierdziłem, że poczekam na nowy, lepszy komputer i w tym czasie jak czekałem to mi usunęli gre z biblioteki i chciałem na inne konto zainstalować, ale wpisuję kod i pisze, że kod już został wykorzystany. PROSZĘ O POMOC!!

5 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Znalazłem to konto na którym instalowałem grę, lecz nie ma jej w bibliotece i w ukrytych grach co może być nie tak?

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    8 years ago

W drugim podanym wcześniej artykule znajdziesz kroki, które należy wykonać, aby wyczyścić pamięć podręczną Origin. Spróbuj to zrobić. 🙂

Jeśli mimo tego gra nie pojawi się w bibliotece, skontaktuj się z doradcą EA. Będzie on w stanie powiedzieć Ci coś więcej na temat problemu.

Aby skontaktować się z doradcą EA wykonaj poniższe kroki.

1. Wejdź na https://help.ea.com/pl/
    2. Wybierz opcję "Pomóż w grze".
    3. Wybierz produkt, którego dotyczy problem.
    4. Zjedź na sam dół, a następnie wybierz "Skontaktuj się z nami".
    5. Wybierz platformę oraz odpowiedni temat.
    6. Wybierz formę kontaktu (wybór rożni się w zależności od danego kraju)

Polska linia jest otwarta od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 21:00.

• Żeby ponownie odpalić Battlefield 3, bez frustracji z powodu monitu o już wykorzystanym kluczu, należy włożyć płytę z grą do komputera, rozpocząć instalację, zainstalować Origin. Następnie zaktualizować go do ostatniej wersji, po czym automatycznie pojawi się okienko w którym należy się zalogować do konta Origin. Tu trzeba podać adres mailowy, który jest przypisany do tego konta od początku. Jeśli hasło się nie zgadza, można go zmienić. Następnie automatycznie pojawi się okienko aktualizacji do EA i tu trzeba zainstalować. W tym samym momencie odinstalowywuje się Origin. Po instalacji zalogować się tym samym mailem i hasłem co w Origin i tam gra w bibliotece już będzie dostępna. Trzeba ją tylko pobrać na komputer z sieci, a płytę można już wyjąć z napędu. Właśnie przed chwilą tak zrobiłem. Gra mi się pobiera ze wszystkimi dodatkami. 🙂 Mam nadzieję, że komuś pomogłem.

Nie wiem jedynie dlaczego tutaj koledze, usunęli grę z biblioteki?? Może po prostu trzeba ją od nowa z płyty zainstalować? Najważniejsze, że musi być konto to, które na samym początku zakładaliśmy. Inaczej gra praktycznie jest bezużyteczna.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @365048ae442ac0cd 

Dzięki za podzielenie się z nami wskazówkami 🙂 

Z racji tego że ostatni komentarz został udzielony w tym wątku ponad 6 lat temu - zamknę go.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,110 PostsLatest Activity: 2 days ago