Forum Discussion
4 Replies
- PriestHunt2 months agoSeasoned Newcomer
aktualnie wszystkie serie battlefield są nie grywalne z uwagi na rozpowszechniony problem z oszutami. Ostatni raz próbowałem zagrać w BF1 i BF5 jakieś miesiąc temu i nic się nie zmieniło, aktualny stan gry nadaje się do śmieci.
- kot1973228 days agoSeasoned Veteran
Dzięki za komentarz tylko skoro gry są oponawane przez cheaterów dlaczego EA dalej z tym nic nie robi tylko dalej sprzedaje dla oszustów gre ja zapłaciłem za bt1 bt5 grubą kasę bo kupowałem jak tylko wyszły cały czas czuję się oszukany przez wydawcę i opiekunów ea
- PriestHunt27 days agoSeasoned Newcomer
No bo widzisz... nastały czasy Ai... zauważ że podczas rozgrywki online 60% jak nie więcej graczy to są boty Ai, 10% to moooże uczciwi gracze a reszta to oszuści, na nich wlasnie Ea i Dice zarabiają najwięcej kasy a dokładnie na reklamach które promują spoceńce pokazując jakie to te gry są super i proste do opanowania 😉 Era dobrych gier zakończyła sie z rokiem 2000 od tamtej pory nacisk na sztuczną inteligencje rozwala rynek gamingowy. Idealnym przykładem jest wlasnie seria battlefield, call of duty i procesory Intel'a 👋
- kot1973216 days agoSeasoned Veteran
Dzięki kolego że odpisałeś z tego co widzę to chyba wszyscy dali sobie spokój i chyba taka rozgrywka im pasuje najlepsze zeby dostać się na forum to zabezpieczenia jak w banku😀Najlepsze jest to że gram w tą grę od daty premiery z małą przerwą dla ps5 i myślałem że coś się dobrego zadziało w kwesti bezpieczeństwa a totalne dno gamerzy których oznaczyłem jako cheaterzy po 100 killi na mecz biegający jak spaydermen dalej rządzą na platformie i najlepsze jest to że jak wbijesz komentarz że go zablokujesz to wychodzą przed końcem rozgrywki i d...pa Ja daję sobie jeszcze parę miesięcy do 500 poziomu i już kończy mi się przygoda z battlefild
About Battlefield Dyskusja o serii
Community Highlights
- EA_Pulsar6 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 3 days ago
- 4 days ago