Forum Discussion

Montiki16's avatar
Montiki16
Seasoned Newcomer
3 months ago
Solved

Napraw zainstalowaną grę i spróbuj ponownie.

Mam problem z Battefield 1. Po uruchomieniu gry dostaje powiadomienie systemowe.
"Nie udało się uruchomić Battlefield 1. Napraw zainstalowaną grę i spróbuj ponownie."
Próbowałem już wszystkiego jednak nic nie pomogło.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    3 months ago

Hej Montiki16​ 

Grę trzeba będzie zainstalować ponownie. Dodatkowo jeśli na Twoim komputerze zainstalowany jest frosty mod launcher, tę aplikację również trzeba będzie osinstalować. 

Miej również na uwadze, że korzystanie z modyfikacji  do Battlefield/ Battlefront może spowodować nałożenie na Twoje konto, lub grę blokad i jest niezgodne z umową użytkownika. 

7 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej Montiki16​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. Szukając rozwiązania Twojego problemu natknąłem się na kilka, ale by mieć pewność chiałbym zapytać:

Czy posiadasz zainstalowane mody do innej gry EA na swoim komputerze?
    Na jakim systemie operacyjnym pracujesz?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    3 months ago

RozumiemMontiki16​

Wygląda na to, że przyczyną tego problemu są właśnie zainstalowane mody. Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiać się nadal po ich odinstalowaniu. 

Ponadto miej również na uwadze, że wsparcie dla Windows 10 zostało zakończone. Może mieć to również wpływ na stabilność gier i problemy z ich uruchamianiem. W miarę możliwości postaraj się przejść na nowy system operacyjny. 

• Montiki16's avatar
    Montiki16
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

Usunąłem wszystkie dodatki jednak błąd nadal wyskakuje.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    3 months ago

Hej Montiki16​ 

Grę trzeba będzie zainstalować ponownie. Dodatkowo jeśli na Twoim komputerze zainstalowany jest frosty mod launcher, tę aplikację również trzeba będzie osinstalować. 

Miej również na uwadze, że korzystanie z modyfikacji  do Battlefield/ Battlefront może spowodować nałożenie na Twoje konto, lub grę blokad i jest niezgodne z umową użytkownika. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 months ago

Nie dostaliśmy jeszcze odpowiedzi od Ciebie Montiki16​ . Oznaczyłam jednak porady EA_Kuba​  jako rozwiązanie - mogą się przydać innym. Jeśli masz więcej pytań albo potrzebujesz pomocy, daj znać!