Forum Discussion

bigos553's avatar
bigos553
New Rookie
2 years ago
Solved

Nie masz do tego dostępu Battlefield V

Witam, niedawno kupiłem Battlefielda V na steamie (Parę lat temu miałem zakupioną edycje standardową na EA app, ale kupiłem na steamie aby posiadać/ulepszyć do definitive edition)

, przedwczoraj gra normalnie się uruchamiała bez żadnych problemów . Wczoraj podczas próby włączenia Battlefielda pojawia mi się komunikat w  EA app o treści: "Nie masz do tego dostępu". Kontaktowałem się z wsparciem ale niestety nie pomogli, próbowałem czyszczenie pamięci podręcznej w EA app (odzyskiwanie aplikacji), sprawdzenie spójności plików gry na steam, logowanie się na EA app przez steam, ponowna instalacja gry oraz format komputera lecz nic z tych rzeczy nie pomogło.

• bigos553's avatar
    bigos553
    2 years ago

Spróbowałem kolejny raz skontaktować się z wsparciem EA i tym razem pomogło i gra uruchamia się beż żadnych problemów. Problem rozwiązany.

6 Replies

• pan_bigos553 Co sie dzieje kiedy uruchamiasz gre przez pilk exe z folderu instalacyjnego? Kupowałeś ostatnio EA Play z Steam lub Xbox Game Pass?
    Sprawdź połączone konta na stronie EA, czy wszystko jest połączone poprawnie. Spróbuj pobrać darmowa gre EA z Steam która wymaga ponownego połączenia konta. Rozłącz i połącz ponownie konto.
  • bigos553's avatar
    bigos553
    New Rookie
    2 years ago

Podczas próby uruchomienia pliku exe przez folder instalacyjny dzieje się to samo. EA play ostatnio kupowałem na Steam w 2021 na jeden miesiąc. Konta są połączone poprawnie, konta już nie rozłącze i połącze ponownie bo próbowałem już tego wczoraj i też nie zadziałało. Spróbuję pobrać darmową gre EA z Steam i dam znać czy zadziałało

• bigos553's avatar
    bigos553
    New Rookie
    2 years ago

Spróbowałem kolejny raz skontaktować się z wsparciem EA i tym razem pomogło i gra uruchamia się beż żadnych problemów. Problem rozwiązany.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,159 PostsLatest Activity: 2 hours ago