Forum Discussion
7 Replies
BFV można za darmo testować tylko w weekendy 🙂 . Wiec będziesz mógł pograć w najbliższy weekend czyli 19.10 oraz 26.10
- @Cyrtafix Nie mogłem uruchomić podczas darmowego weekendu.Napisałem jeszcze tego samego dnia o tym,ale w innym dziale i nie było odpowiedzi to spróbowałem tutaj.
Dzisiaj z tego co się orientuje startuje znów darmowy weekend z BFV. Spróbuj dodać sobie BFa przez przeglądarkę do konta. Być może jakiś problem jest na Origin (wczoraj była jego aktualizacja)
- @Cyrtafix Spróbowałem przez przeglądarkę i dalej to samo.
A przypisała Ci się do konta? Masz ewentualnie możliwość jej usunięcia i dodania ponownie? Czy próbowałeś dzisiaj włączyć?
@CyrtafixPo problemach na początku grę usunąłem i nie mogłem jej dodać ponownie.Dzisiaj próbowałem i dalej to samo.Na nowym koncie normalnie działa.Szkoda bo będę musiał od nowa zaczynać.Gdy przeloguję się z powrotem na pierwsze konto i uruchamiam grę to mam komunikat ''koniec wersji próbnej''
Masz to samo co wszyscy w tym temacie.
https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/BFV-prosba-o-dostep-do-wersji-trial/m-p/8365099/thread-id/1835
Jakiś geniusz wpisał max time triala w BF:V 10 h bez względu na źródło tego trialu. Wypróbujesz 10 h gry, a później mimo darmowych weekendów itp. niemasz do nich dostępu bo na tym koncie już masz nabity TWARDY limit tych 10 h. 😉
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 2 years agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager