Forum Discussion

_BumpPL's avatar
6 years ago

Nie mogę uruchomić gry,ani zainstalować

Nie mogę uruchomić Battlefield5.Klikam w sklepie ''Sprawdź za darmo'' i gdy przechodzę do biblioteki mam napisane ''Pokaż w sklepie''

7 Replies

• BFV można za darmo testować tylko w weekendy 🙂 . Wiec będziesz mógł pograć w najbliższy weekend czyli 19.10 oraz 26.10

• _BumpPL's avatar
    _BumpPL
    6 years ago
    @Cyrtafix Nie mogłem uruchomić podczas darmowego weekendu.Napisałem jeszcze tego samego dnia o tym,ale w innym dziale i nie było odpowiedzi to spróbowałem tutaj.
  • Dzisiaj z tego co się orientuje startuje znów darmowy weekend z BFV. Spróbuj dodać sobie BFa przez przeglądarkę do konta. Być może jakiś problem jest na Origin (wczoraj była jego aktualizacja)

• A przypisała Ci się do konta? Masz ewentualnie możliwość jej usunięcia i dodania ponownie? Czy próbowałeś dzisiaj włączyć?

• _BumpPL's avatar
    _BumpPL
    6 years ago

@CyrtafixPo problemach na początku grę usunąłem i nie mogłem jej dodać ponownie.Dzisiaj próbowałem i dalej to samo.Na nowym koncie normalnie działa.Szkoda bo będę musiał od nowa zaczynać.Gdy przeloguję się z powrotem na pierwsze konto i uruchamiam grę to mam komunikat ''koniec wersji próbnej''