Forum Discussion

ciawusos's avatar
12 months ago
Solved

NIE MOGE POBRAC GRY

NIE MOGE POBRAC GRY !!!

W aplikacji ea app. NIe ładuje mi się storna główna z danym tytułem.

Jedyna szansą jest wymuszenie pobierania przez aplikacje xbox. jednak po tej czynności. pobieranie jest ciagle w przygotowywaniu 

• @ciawusos No to utwórz konto lokalne systemu Windoes a jeśli nadal problem będzie występował to niestety format systemu, coś jest nie tak z bibliotekami Lub rejestrem🙃.

8 Replies

• czyściłem pamiec podręczną. Resetowałem stronę. Przeinstalowywałem aplikacje z partycji na partycje. nic nie pomaga

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    12 months ago
    @ciawusos Naciśnij na klawiaturze Windows + R wpisz poniższą komendę %temp% usuń co możesz przy wyłączonej aplikacji, dodatkowo kliknij prawym przyciskiem myszy na menu Start i wybierz "Wiersz poleceń (Admin)". W wierszu poleceń wpisz komendę ipconfig /flushdns.

Daj znać czy pomogło, postaram sie poszukać rozwiązania w wolnej chwili jak nic nie pomoże.
  • Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    12 months ago
    @ciawusos Odinstaluj aplikację EA za pomocą Revo Uninstaller lub Wise Uinstaller (jest dokładniejsze niż zwykła dezinstalacja.) Podczas ponownej instalacji pozwól aplikacji zainstalować się tam, gdzie chce, zamiast próbować kierować ją gdzie indziej.
  • Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    12 months ago
    @ciawusos No to utwórz konto lokalne systemu Windoes a jeśli nadal problem będzie występował to niestety format systemu, coś jest nie tak z bibliotekami Lub rejestrem🙃.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,109 PostsLatest Activity: 5 days ago