Forum Discussion
10 Replies
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Napisz nam jeszcze w jakim sklepie została zakupiona gra np. EA, Steam.
Kupiłem aż od nowa cala grę na całkowicie nowym koncie i gra w ciągu dalszym nie działa. Każe mi aktywowac grę a gdy daje aktywuj wyskakuje ze nagle nie mam internetu mimo ze go mam
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
@16d821003d86408b dzięki za dodatkowe informacje. Napisz nam jeszcze czy na Twoim komputerze była wcześniej instalowana gra BF3 - może posiadasz wcześniej zakupioną wersję na Steam lub pobrałeś BF3 jeszcze przez Origin.
Kochany, nikt z EA ci tu nie pomoże, po tym co tu przeczytałem 🙂
A teraz mięsko - jak naprawić ten cholerny problem, który nawet EA i cały jego staff nie potrafi ogarnąć:
1. Wchodzisz do folderu: C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License
2. Odszukujesz plik o nazwie 70619.dlf
3. Przenosisz go do innego folderu (czyli robisz gdzieś kopię, a z tego miejsca usuwasz).
4. Restart EA
5. Możesz grać 🙂
Piwko postawisz przy okazji 🙂
Pozdr.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem 🙂
- @cypiz nie ma takiego pliku, dodam ze kupilem ea play przez steam
No to jakie masz tam pliki? Wypisz je tu.
Witam
U mnie jest to samo tez kupiłem BF3 na Steam i jest identycznie.
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Sprawdźcie czy wam pomoże lekko zmodyfikowana instrukcja od @16d821003d86408b
1. Przejdź do folderu: C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License; ProgramData jest folderem ukrytym - skorzystaj z opcji Pokaż ukryte pliki i foldery
2. Odszukujesz plik o nazwie 70619.dlf;
3. Przenieś plik do innego folderu (czyli robisz gdzieś kopię, a z tego miejsca usuwasz). Można też zrobić kopię wszystkich plików .dlf, a dopiero później opróżnić cały folder License
4. Zrestartuj aplikację EA
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 18 hours agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager