Forum Discussion

16d821003d86408's avatar
2 years ago

Nie mozna aktywowac gry Battlefield

pomoże ktoś nic nie mogę z tym zrobić 

10 Replies

• Kupiłem aż od nowa cala grę na całkowicie nowym koncie i gra w ciągu dalszym nie działa. Każe mi aktywowac grę a gdy daje aktywuj wyskakuje ze nagle nie mam internetu mimo ze go mam

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@16d821003d86408b dzięki za dodatkowe informacje. Napisz nam jeszcze czy na Twoim komputerze była wcześniej instalowana gra BF3 - może posiadasz wcześniej zakupioną wersję na Steam lub pobrałeś BF3 jeszcze przez Origin.

• cypiz's avatar
    cypiz
    2 years ago

Kochany, nikt z EA ci tu nie pomoże, po tym co tu przeczytałem 🙂

A teraz mięsko - jak naprawić ten cholerny problem, który nawet EA i cały jego staff nie potrafi ogarnąć:

1. Wchodzisz do folderu: C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License

2. Odszukujesz plik o nazwie 70619.dlf

3. Przenosisz go do innego folderu (czyli robisz gdzieś kopię, a z tego miejsca usuwasz).

4. Restart EA

5. Możesz grać 🙂

Piwko postawisz przy okazji 🙂

Pozdr.

• Witam

U mnie jest  to samo tez kupiłem BF3 na Steam i jest identycznie.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Sprawdźcie czy wam pomoże lekko zmodyfikowana instrukcja od @16d821003d86408b 

1. Przejdź do folderu: C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License; ProgramData jest folderem ukrytym - skorzystaj z opcji Pokaż ukryte pliki i foldery

2. Odszukujesz plik o nazwie 70619.dlf;

3. Przenieś plik do innego folderu (czyli robisz gdzieś kopię, a z tego miejsca usuwasz). Można też zrobić kopię wszystkich plików .dlf, a dopiero później opróżnić cały  folder License

4. Zrestartuj aplikację EA