Forum Discussion

TheJohantt's avatar
6 years ago
Solved

Nie otrzymuję nagród po zakończonej bitwie

Witam. 

Od pewnego czasu nie otrzymuje nagród po zakończonej bitwie (waluty oraz postępów, np. broni). Zamiast normalnego ekrany wyświetla mi się :,, nie udało się pobrać twojego zgłoszenia. Użyto zgłoszenia numer...''

Proszę o pomoc. 

• Rozmawiałem właśnie z obsługą klienta.

Problem jest już znany. Występuje nie tylko w Polsce. Niestety oficjalne zgłoszenie jest dopiero z wczoraj, tj. z 08.12.2019

Podobno pracują nad naprawieniem.

Brak podsumowania jest powiązany również z brakiem postępu w grze. Jest to jeden duży BUG 😉

37 Replies

• Cyrtafix's avatar
    Cyrtafix
    5 years ago
    @maciek14041984 Statystki zabicia zgony wszystko będzie.

Jutro maja wprowadzić poprawki serwerowe które powinny przywrócić prawidłowy ekran statystk po zakończonej rundzie. 

Problem z odblokowaniem broni oraz zdobywaniu cc może być tym spowodowany.

Poprawki mają wprowadzać od 10:00
  • angello00's avatar
    angello00
    5 years ago

Statystyki się pojawiły, ale broń dalej nie odblokowana...

•  Ja dokładnie to samo, grę mam od paru dni i zignorowałem całkowicie problem braku statystyk, jednak moją uwagę zwrócił fakt braku jakichkolwiek odblokowanych broni. Po wejściu do mojej kompanii okazuje się że mam 10 level zwiadowcy i powinienem otrzymać sporo przedmiotów - jednak nadal nie mogę ich wyekwipować. Kupując kilkuletnią grę nie spodziewałem się takich rzeczy, całkowicie zmieniam zdanie o tym deweloperze. Tymczasem wracam do bf4.

Ktoś ma jakieś pomysły jak to naprawić?

• michazodur's avatar
    michazodur
    4 years ago

Nie opłaca się instalować gry jeszcze raz, próbowałem i nie działa.