Forum Discussion
U mnie właśnie działa 🙂.
- 4 years ago
U MNIE DALEJ NIC NIE DZIEŁA BRAK BRONI ITP
- 4 years ago
@CyrtafixWydaje mi się, że czarujesz. Nic nie działa. W grze mam 206 rangę, a w profilu 196. Zablokowane zadania na mistrzostwo np Bredy. Zadania na mistrzostwo z M 1907 nie są zliczane z gry. Zabiłem już co najmniej 100, a cały czas mam 3/4 tego poziomu mistrzostwa. Natomiast kiedy zaczynam grę naliczanie zaczyna się od nowa. W kółko to samo. Jednym słowem brak podsumowywania. Więc nie od tygodnia a co najmniej od dwóch albo trzech nie potrafią sobie poradzić z tym błędem. Nawet naprawianie gry nic nie daje, a przeinstalowywać nie będę, bo to szkoda czasu.
- 4 years ago
Hmm, to akurat trochę dziwne - u mnie już odblokowane zadania (biegłość czy mistrzostwo) działają - nie dodaje tylko nowych po osiągnięciu np. lpoziomu 10 w snajperce Model 8 nie pojawia się zadanie na mistrzostwo a powinno. Natomiast zadania odblokowane przed awarią działają i można je realizować - tak bynajmniej jest u mnie. A poza wszystkimi metodami na różne problemy, reinstalację zrobiłem, bo mam nawet stabilne (o dziwo pewnie powiedzą niektórzy) łącze 600 Mbit od Vectry. Pociągnąć potrzeba coś kole 90 z groszem GB i nie idzie co prawda 75MB/s , ale te 17/16 owszem. Więc niecałe dwie godzinki i poszło, ale..... nic nie dało oczywiście.
@telitom - może (sorry za uwagę) to zadanie masz wykonać w jednej rundzie - wtedy normalne jest to, o czym piszesz.
Życzę Tobie i wszystkim innym Kolegom cierpliwości, bo to już cokolwiek za długo trwa, jak na taki tytuł jak BF.
- 4 years ago@siomax Właśnie nie (nie ma za co przepraszać) W jednej rundzie muszę, nie ginąć zabić 10 atakując cele, natomiast druga część zadania zabić 20 i nic więcej nie ma. Wiem, że niektóre zadania są takie jak piszesz, ale to właśnie jest bez dopiski. A realizując zadania dla Bredy nie mam mistrzostwa, a jedynie biegłość.
Tak masz racje te zadania z przed awarii są i jak najbardziej działają.
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 17 hours agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar11 months ago
Community Manager