Forum Discussion
Hmm, to akurat trochę dziwne - u mnie już odblokowane zadania (biegłość czy mistrzostwo) działają - nie dodaje tylko nowych po osiągnięciu np. lpoziomu 10 w snajperce Model 8 nie pojawia się zadanie na mistrzostwo a powinno. Natomiast zadania odblokowane przed awarią działają i można je realizować - tak bynajmniej jest u mnie. A poza wszystkimi metodami na różne problemy, reinstalację zrobiłem, bo mam nawet stabilne (o dziwo pewnie powiedzą niektórzy) łącze 600 Mbit od Vectry. Pociągnąć potrzeba coś kole 90 z groszem GB i nie idzie co prawda 75MB/s , ale te 17/16 owszem. Więc niecałe dwie godzinki i poszło, ale..... nic nie dało oczywiście.
@telitom - może (sorry za uwagę) to zadanie masz wykonać w jednej rundzie - wtedy normalne jest to, o czym piszesz.
Życzę Tobie i wszystkim innym Kolegom cierpliwości, bo to już cokolwiek za długo trwa, jak na taki tytuł jak BF.
Tak masz racje te zadania z przed awarii są i jak najbardziej działają.
- 4 years ago
Błąd został naprawiony, trzeba rozegrać jedną gre
- 4 years ago@Bagiinskyy Nie siej fermentu, naprawili tylko błąd wyświetlania ekranu końcowego. Aktualnie nadal brak odblokowanych broni.
- 4 years ago
Zgadza się, ale poza rozegraniem jednej gry w celu skopiowania statystyk ogólnych i rangi, trzeba też rozegrać grę z użyciem broni z brakującymi zadaniami wynikającymi z poziomu broni - w moim wypadku mistrzostwa Model 8 i biegłości VGO.
- 4 years ago@siomax Tak, przepraszam za błąd. Napisałem za wcześnie bo od razu po zobaczeniu statystyk po meczu, a potem wszedłem do menu i nic się nie zmieniło
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 17 hours agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar11 months ago
Community Manager