Forum Discussion

huguberhart's avatar
7 years ago

Niewidoczne nieśmiertelniki w widoku żołnierza

Jakiś czas temu wygrałem kod na nieśmiertelnik 'Byłem tam!'. Po aktywacji w Origin, nie pokazują się ustawione do tej pory nieśmiertelniki w widoku podsumowania żołnierza w menu głównym. Przy próbie wyboru z listy nieśmiertelników przycisk 'Wyekwipuj' nie zmienia stanu na 'nieaktywny', to jest cały czas mogę próbować wyekwipować ten sam nieśmiertelnik, ale nigdy się on nie pokazuje. Co mogę zrobić, żeby to naprawić?

2 Replies

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    7 years ago

@huguberhart Hej!

Na początek spróbuj tych poniższych obejść na problemy z UI (user interface).

WYCIĘCIE (np. na Pulpit) folderu twinkle z katalogu ustawień gry ( Battlefield 1 w bibliotece Dokumenty) i restart gry!

DODATKOWO:

1. Wyłącz zapisy w chmurze na swoim koncie  (Origin > Ustawienia aplikacji > Instalacje i zapisane stany gry > Zapisane stany gry WYŁĄCZ) 
    2. Zmień nazwę folderu Battlefield 1 w bibliotece Dokumenty na np. Battlefield 1 kopia
    3. Wyłącz Origin całkowicie (Origin > Zakończ) 
    4. Uruchom ponownie Origin jako ADMINISTRATOR - INSTRUKCJA
    5. Uruchom ponownie grę również jako ADMINISTRATOR, jeśli wszystko dobrze pójdzie powinien się utworzyć nowy folder Battlefield 1 w Dokumentach oraz sama gra powinna uruchomić się w domyślnych ustawieniach! 

Możliwe, że jest to problem synchronizacji klienta i serwera, dlatego też możesz spróbować rozegrać kilka map i spróbować ponownie. Alternatywnie możesz spróbować skorzystać z Battlefield Companion, żeby aktywować dog tag.

Powodzenia

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,110 PostsLatest Activity: 13 hours ago