Forum Discussion

Notek321's avatar
Notek321
Newcomer
2 months ago

Problem BF1/BF5

Witam przychodzę z dość wydaję mi się powszechnym problemem ogólnie to jak i w bf5 i bf1 mam problem z serwerami chyba jak chcę dołączyć do gry to wyświetla mi sie komunikat Utracono Połączenie Z Serwerem internet mam dobry wiec wydaje mi sie ze to nie problem wie ktos jak to naprawic bo bym strasznie pograł

2 Replies

• To samo mam stary u mnie to porypana sytuacja jak non stop zmieniam neta to za którymś razem odpali i dołączy lub daje sobie spokój i na następny dzień odpali dołączy za pierwszym razem i dopóki gra odpalona działa dołączanie też się podłączam pod tym postem czy ktoś jest wstanie nam pomóc ?

• Mi pomogła apka Cloudflare WARP, musiałem jej uzywać jak grałem w cokolwiek co wyszło z pod rąk EA inaczej miałem taki sam problem, od dzisiaj nic nie pomaga i wywala z gier po jakiejś minucie po dołączeniu do serwera. PROBLEM WYSTEPUJE TYLKO W GRACH OD EA, na tej aplikacji latałem pare lat i teraz znowu to samo

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,110 PostsLatest Activity: 17 hours ago