mrparszywek5 years agoProblem Bf4 KOD BŁEDU 1 witam, mam problem z wejsciem na serwery BF4. Przy próbie połaczenia pokazuje się komunikaty "AME DISCONNECTED: CLIENT CLOSED DOWN CONNECTION." , "An error was reported from EA Online" , You are alr...Show More
EA_KubaCommunity Manager to Mario_5K1 year agoHej @MrTAZU Dzięki za Twój komentarz. Zamknę tę dyskusję, z racji tego, że ostatni komentarz został udzielony w tej dyskusji blisko 4 lata temu.
EA_KubaCommunity Manager to Mario_5K1 year agoHej @MrTAZU Dzięki za Twój komentarz. Zamknę tę dyskusję, z racji tego, że ostatni komentarz został udzielony w tej dyskusji blisko 4 lata temu.
Featured PlacesBattlefield Dyskusja o serii Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 3 hours ago3,164 Posts
Battlefield Dyskusja o serii Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 3 hours ago3,164 Posts
Recent DiscussionsBatttlefield 1 Puste serwery Why do I have empty servers in BF1? I reset all filters and there are 0 people on the servers. When I go to the favorites or recent servers tab, it turns out that they are showing up... video : ...Co jest nie tak z bf6 Wyrzucenie wszystkiego z BF6 i zrobienie tego 1:1 jak w BF4 byłoby lekarstwem. Mam problem z odpaleniem gr BF3 Mam problem z odpaleniem gr BF3 dawno nie grałem i teraz nie mogę odpalić pokazuje mi że "nie można odpalić gry za pomocą konta orygin odszukaj klucz aktywacji ...... Kradzież złotych monet w BT V multi Ostatnio w XII 2025 i wcześniej kilka miesięcy temu nagle znikały tak samo 1000 złotych monet. za 1000 nic nie mama takiej ,, ceny " w dodatkach BT V. Kto i w jakim celu sprawia że z mojego konta i...Nie mogę połączyć się z serwerami. Witam jak to naprawić nie mogę się połączyć z serwerami.