Szczerze to nie wiem co się stało. Wczoraj normalnie poszła aktualizacja i po zakończeniu wszedłem do gry jak w masełko. Może to wszystko dlatego że mam stary sprzęt 🙂🙂🙂 ? Oczywiście tak nie powinno być jednak w większości z was takie błędy występują bo trochę system jest kiepsko zoptymalizowany. Nie tylko gra ma błędy ale także są system windows lub dodatkowe oprogramowanie. Np windows defender, antywirus lub jakieś oprogramowanie zewnętrze działające w tle. Mimo wszystko, jednak tak nie powinno być. Rozumiem to że występują problemy. To tylko gra jak wile innych. Zapewne naprawią ten problem ale zanim powstanie łatka do tego błędu. Kilka podstawowych rzeczy trzeba samemu zrobić.
* napraw grę
*wyłącz origin w grze
*włącz chwilowo windows defender (dla sprawdzenia czy tu jest problem)
*wyłącz chwilowo antywirus (dla sprawdzenia czy tu jest problem)
*przenieś folder z moich dokumentów w inne miejsce i zmień chwilowo nazwę aby po uruchomieniu gry powstał na nowo nowy folder z zapisami gry w moich dokumentach. NIC się nie zmieni? Możesz wszystko przywrócić albo grać na nowym folderze zapisu.
*zawsze można spróbować tryb zgodności dla gry ze starszym systemem do czasu naprawienia błędu.
*origin lub grę uruchomić jako administrator
* Jest jeszcze wiele sposobów. WIEM każdy chce aby włączyć komputer. Uruchomić origin a następnie grę i mieć wszystko gdzieś. No tak. Każdemu się należy odrobina przyjemności czy relaksu. Jednak aby zapewnić sobie taki trzeba odrobinę dać od siebie. Mam komputer i dbam a jego stan. Techniczny jak i systemowy. Na tym forum jest trochę porad co robić kiedy występują problemy. Czasem trzeba troszkę poczytać a może któryś z tych rozwiązań pomoże w Twoim przypadku lub innym graczom.
Powodzenia na polu walki 🙂