Forum Discussion

samsung130's avatar
2 years ago

Problem z dołączeniem do gry multi BF4

Siema 
Problem ogólny -> przy dołączeniu do sesji (szybka gra np.) trwa dołączanie do sesji po czym pokazuje się komunikat "INFORMACJA O BŁEDZIE Utracono połączenie z sesją". 

Szczegóły -> reinstalowałem EA oraz BF 4 ( po każdym był reset PC), Anty- wirus dodałem BF4, Internet jest stabilny, karta sieciowa i graficzna (najnowsze sterowniki są zainstalowane), reinstalowałem również Punk Buster-a z oficjalnej strony, 

Jeśli to ważne wchodząc do zakładki żołnierz, pokazuje okno "Nie posiadasz BF 4, aby przeglądać statystyki Kub Bf4 " 
Co ciekawe w kategorii Sklep/BF4 mam brak ofert do kupienia ... 
nie bardzo rozumiem tej sytuacji, prosiłbym o pomoc lub wsparcie 
pozdrawiam 

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Siema @samsung130 

Czy opisany przez Ciebie problem pojawił się nagle? Wcześniej mogłeś grać bez problemu i w pewnym momencie napotkałeś problem, czy jest to pierwsze uruchomienie gry? 

Grę posiadasz w ramach subskrypcji?

Ewentualnie na jakiej platformie gra została przez Ciebie kupiona? 

• Jest to nowy sprzęt, wiec instalowałem wszystko 1-szy raz. Co do BF4 nigdy nie grałem i była by to pierwsza styczność z tym tytułem... wcześniej byl bf3 na laptopie (kilka razy punk usterki dawal znac, ale więcej problemów nie pamiętam)

Nie mam bf4 z subskrypcji, jest jak bf3 w bibliotece "origina", ale też nie pamiętam, żebym go kupował.

Wszystko za pomocą origina i aplikacja EA.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @samsung130 

Kiedyś Battlefield 4 był dostępny jak bezpłatna wersja testowa. Istnieje możliwość, że posiadasz tylko tę wersję na koncie? 

Zakładam tutaj, że problem powiązany jest z wersją gry przypisaną do Twojego konta. Jeśli nie masz pewności jaką wersję posiadasz i gdzie ją zdobyłeś, najlepiej będzie jeśli skontaktujesz się z nami bezpośrednio. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?