Problem z połączeniem na servery EA przez Steam.
Dzień dobry,
Mam problem od ponad pół roku czyli odkąd kupiłem grę Battlefield 1 Revolutionary Edition na platformie Steam.
Servery steam nie chcą połączyć się z Serverem EA bym mógł cieszyć się grą w trybie wieloosobowym.
Restartowałem Router, zmieniałem Proxy tak jak to zalecacie sami na swojej stronie. Usuwałem pamięć podręczną, przeinstalowałem grę oraz EA Luncher.
Nadal nic nie pomogło nie jestem w stanie połączyć się z serverami przez platformę steam.
Co jest ciekawe, znajomy ma również Battlefielda 1 ze wszystkimi dodatkami i pobrał go na moim PC, przez waszą platformę bo tam została kupiona i tryb mult odpalił się w sekundę automatycznie przy uruchomieniu gry.
Nie ukrywam nie będę kupował tej samej gry na różnych platformach, a steam nie zwróci mi gotówki bo jednak na kampanii spędziłem kilka godzin, i gdy zgłaszam im problem że coś jest nie tak z tym kluczem który zakupiłem oni mnie odsyłają do was...
Zgłaszałem to kilkukrotnie na wasz czat, i wasze boty nie bardzo mi pomogły więc zostawię je bez komentarza.
Czy ktoś z EA może mi z tym jakoś, pomóc w jakikolwiek sposób, zwrócić grę, odpalić ten tryb muli itd.??
Mam też inne gry na steam z EA i nie ma tego problemu.