Forum Discussion
@Robert3632Generalnie znajduję się w takim etapie, że udało mi się odzyskać Battlefield'a na dysku poprzez przywracanie systemu, ale zanim to zrobiłem, usunąłem antywirusa i wyłączyłem windows defender, i nie udało się pobrać, problem leży po stronie samego BF V, ponieważ gdy chce zainstalować jaką kolwiek inną gre z Origin, bez problemu odrazu włącza się instalacja, każe wybrać folder itp. A teraz nie wiem czy ryzykować i ponownie usunąć BF'a z kompa ?
zapewne pokazuje już nie pamiętam komunikatu że w tym folderze nie mo zna zainstalować gry lub coś podobnego. Moja propozycja jest taka. Stwórz nowy folder z bf5 i zobacz czy origin tobie pozwoli zainstalować tam grę. Jak zacznie się pobieranie to w tym folderze powinno wstępnie utworzyć plik lub folder z grą. Wtedy wstrzymujesz pobieranie i całą grę(tą co udało się tobie odzyskać) przenosisz do folderu gdzie poszła nowa instalka. Proces szybko dobiegnie do końca (może kilka, kilkanaście minut) zamiast pobieranie całej gry i zrobi weryfikację plików plus ewentualnie jakaś aktualizacja bo możesz np nie mieć najnowszych map lub innych dodatków. Tak możesz spróbować. Robiłem takie rzeczy wiele razy z grami na origin. Jeżeli w jednym miejscu nie pozwoli tobie instalować i zrób to w innym i nie koniecznie folder musi być pod nazwą bfv.
- 6 years ago
możesz także przed próbą instalacji gry utworzyć folder z grą i w samym origin/ustawienia aplikacji instalacją gry dodać ten folder w aplikacji. Jak proces ruszy to zrób to co pisałem o przeniesieniu gry.
About Battlefield Dyskusja o serii
Community Highlights
- EA_Pulsar6 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 3 days ago
- 4 days ago