Forum Discussion
W folderze bf1 miałem tylko vc 2015 naprawiłem x64 i x86 (uruchomiłem jako administrator)
ale nadal po zweryfikowaniu plików jest że instalacja nie powiodła się
Hej @CZLOWIX
Dzięki za odpowiedź.
Znalazłem na liście badanych błędów Windows 11, jeden, który może mieć związek z problemami z instalacją Battlefield 1.
Zacznij proszę od wyczyszczenia pamięci podręcznej EA App i Origin
Następnie włącz .NET Framework 3.5 w Panelu sterowania:
Włączanie .NET Framework 3.5 w Panel sterowania
Możesz włączyć .NET Framework 3.5 za pośrednictwem Windows Panel sterowania. Ta opcja wymaga połączenia internetowego.
-
Naciśnij klawisz
Windows na klawiaturze, wpisz "Windows Funkcje", a następnie naciśnij klawisz Enter. Zostanie wyświetlone okno dialogowe Włączanie lub wyłączanie funkcji Windows. -
Zaznacz pole wyboru .NET Framework 3.5 (obejmuje platformę .NET 2.0 i 3.0), wybierz przycisk OK i uruchom ponownie komputer, jeśli zostanie wyświetlony monit.

Nie musisz wybierać elementów podrzędnych dla Windows Communication Foundation (WCF) aktywacji HTTP i Windows Communication Foundation (WCF) aktywacji innej niż HTTP, chyba że jesteś administratorem dewelopera lub serwera, który wymaga tej funkcji.
Następnie uruchom program Origin jako administrator akceptując monity związane z wprowadzaniem zmian na dysku.
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 8 days agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar11 months ago
Community Manager