Forum Discussion
5 Replies
Co do restartujących się ustawień w grze to pomogło przeinstalowanie gry. Również nie muszę już ustawiać za każdym razem jasności i czekan na wczytanie prologu i uruchomienie lądowania w Norwegi.
Niestety nadal nie zapisuje się postęp w kampanii. Pozostałych rozwiązań ze zmianą nazw plików, ingerencją w coś tam, wyłączanie czegoś tam - niestety nie sprawdzam. Ponieważ, żeby zrobić test za każdym razem muszę przejść cały prolog a ja przechodziłem go już kilkanaście razy. Gram w Multi i czekam na łatkę.
Poprawka:
Ustawienia "Rozgrywki" jako jedyne restartują się do domyślnych. Pozostałe OK.
@EA_OdixI co dalej ? nadal gra nie zapisuje postępu, odechciewa się w nią grać jak za każdym razem trzeba wprowadzać ustawiania. (obejście nie działa)
Też czekam na łatkę, ciągle muszę ustawiać detale na ultra, klawisze kolorystykę itp..
Zacznę grać dopiero jak to poprawią bo już mnie to drażni- @EA_Odix czy jest w końcu znalezione rozwiązanie problemu z ciągle powtarzającymi się ustawieniami jasności i przechodzenia prologu w nieskończoność ? problem jest bardzo uciążliwy gdyż w styczniu 2019 miałem ten problem przez rok nie instalowałem dopiero wczoraj sprawdziłem czy ten problem w końcu został rozwiązany i jestem bardzo zawiedziony gdyż bardzo mam chęć na pogranie w tą gre lecz po prostu się nie da . Proszę o szybką pomoc
About Battlefield Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 days ago
- 3 days ago