Forum Discussion

Re: [#] Gra nie zapisuje postępu - uruchamia się od ustawień jasności i prologu

Witam,

gdzie mogę przesłać zrzut ekranu z pełną  ścieżką do folderu Dokumenty/Battlefield V?

Dla mnie to jakiś żart, że po takim czasie od premiery dalej nie można normalnie grać! Dopiero kupiłem grę i już żałuję wydanych pieniędzy. Szkoda, ze nie wiedziałem o tym problemie wcześniej, na pewno wybrał bym inną grę...

Poza tym rozwiązanie problemu w stylu zmiany nazwy katalogu za każdym razem lub nowego użytkownika Windows... ŻART!!!!

4 Replies

• Na szczęście ja otrzymałem ją za darmo bo to były by najgorzej wydane pieniądze na gre. Która w dodatku nie działa poprawnie. Niech wezmą przykład z 99% innych gier w których zapis działa jak powinien.
  • Blondone81's avatar
    Blondone81
    6 years ago

Problem od listopada a jest czerwiec! Ale żenada. Grę kupiłem dziś i mam prawo ją zwrócić bo jest zepsuta. Proszę kogoś z EA o kontakt lub wyjaśnienie kiedy to będzie normalnie działać. Od razu mówię że rozwiązania typu instalacja systemu to nie rozwiązania!!!!

• Przeworek's avatar
    Przeworek
    6 years ago

Jest już znane jakieś powszechne rozwiązanie? Minął prawie rok od ostatniego wpisu a grę kupiłem wczoraj i nie wiem co dalej. Proszę o pomoc.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,109 PostsLatest Activity: 6 days ago