ChytrookiHero+2 years agoRe: Battlefield 3 problem z aktywacja i uruchomieniem gry@SansRozpierducha Witam! Spróbuj rozwiązania z linku poniżej. Jeśli nie pomoże musisz skontaktować się bezpośrednio z EA w celu aktywacji klucza. https://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/15ju3gr/if_you_cannot_activate_bf3_using_vu_clients/
Featured PlacesBattlefield Dyskusja o serii Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 2 days ago3,160 Posts
Battlefield Dyskusja o serii Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 2 days ago3,160 Posts
Recent DiscussionsNie mogę połączyć się z serwerami. Witam jak to naprawić nie mogę się połączyć z serwerami. Napraw zainstalowaną grę i spróbuj ponownie. Mam problem z Battefield 1. Po uruchomieniu gry dostaje powiadomienie systemowe. "Nie udało się uruchomić Battlefield 1. Napraw zainstalowaną grę i spróbuj ponownie." Próbowałem już wszystkiego jed...Problemy z online Witam piszę w takiej sprawię że od kilku dni mam problemy z połączeniem się z grą online w Battlefield 5. Pierwszego dnia kiedy to pobrałem grę wszystko było w porządku lecz popsuło się po wyłączeniu...BF V - Brak Polskich napisów Cześć, posiadam BF V. Kiedyś gra była w pełni po polsku (audio+napisy), ale teraz mam tylko polski dubbing. Robiłem reinstall, czyściłem pamięć podręczną EA App, Zmieniałem język gry w EA. Kompletnie...Battlefield 3 problem z instalacją/aktywacją Ja znowu nie mogę uruchomić Battlefield 3 Premium. W bibliotece mam niby Battlefield 3 Standard, ale instaluje mi dodatkowo 6 dodatków. Po uruchomieniu gry pisze że nie może aktywować gry na Origin, ...