Forum Discussion

Re: Battlefield 4 niesłuszny ban

Witam kilka miesięcy temu grałem na multiplayer. Jak zawsze lubię sobie pograć sniper'em i postrzelać kilka headshoot. Kilku osobom na tym serwerze się to nie spodobało i osądziło mnie o programy trzecie. Pisali coś w stylu ,,Ohh another noob with hacks report him, he has aimbot''. Po 3-5 minutach gry zostałem wyrzucony z serwera z powodu używania programów trzecich. Więc poszukałem  innego serwera i na tym serwerze od razu po załadowaniu się mapy zostałem wyrzucony i ponownie przywitał mnie komunikat że korzystam z programów trzecich. Zdenerwowałem się i odstawiłem battelfield'a na 4 miesiące. Pomyślałem że to pomyłka i teraz bedzie dobrze lecz się myliłem. Szukałem serwerów bez skutku ciągle mnie wywalało z tym samym komunikatem że zostałem wyrzucony z serwera z powodu używania wspomagaczy na 1200 minut . Znalazłem tylko jeden jedyny na którym mogę zagrać ale rundy trwają tam po 10 min. Więc proszę o szybką odpowiedź.

1 Reply

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    7 years ago

@DySeba Witaj!

Jeśli Twoje konto zostało dodane przez admina prywatnego serwera na listę tzw. BAN, obawiam się, że nie wiele tutaj poradzimy. Jeśli jednak nie możesz również skorzystać z oficjalnych serwerów, możesz się odwołać według tego artykułu.

Pozdrawiam