Forum Discussion

11 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @barczu7 

Problem z pisaniem na czacie w Battlefield 5 jest prawdopodonie powiązany z filtrem czatu, który nie pozwala na wpisanie wiadomości. Mógłbyś potwierdzić na jakim koncie EA pojawia się ten problem? (czy jest to to samo konto, które wykorzystałeś do logowania się na AHQ?)

• U mnie też nie działa chat w bfV i jest to to samo konto, wpisuję treść (do wszystkich, drużyny, plutonu, zatwierdzam enterem i nic) jakieś rozwiązania?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    5 years ago

Hej @notGuillieFPS 

Podobnie jak w poprzednim przypadku, daj mi znać jakie słowa próbujesz wpisać na czacie oraz na jakim koncie pojawia się problem. 

• @EA_Kuba Odnoszę wrażenie, że tylko nabijasz sobie licznik postów, napisałem, że to samo konto co tutaj, obojętnie co wpisuję nic się nie wrzuca do czatu w trakcie gry. Widzę wpisaną treść ale po wciśnięciu Enter nie ma mojego wpisu.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    5 years ago

Ups, przeoczenie z mojej strony, przepraszam 🙂

Dzięki za odpowiedź, przekażę informację dalej. 

• styX_Ph0enix's avatar
    styX_Ph0enix
    5 years ago

Witam i udało się rozwiązać problem ? Bo mi to samo się dzieje. Pozdrawiam

• 3busiu3's avatar
    3busiu3
    5 years ago

Witam szanowne grono forumowiczów,

Niestety mam ten sam problem z chatem. Nie reaguje ( ale pisać mogę).

Konto na którym nie działa to 3busiu3, w grze battlefield V. Zmieniłem nick na Bus1u ( bo wpisując słowo busiu to filtr gwiazdkuje)  ale nadal nic..

Proszę o pomoc.

Przy okazji ( jeżeli mogę ) to poruszę uciążliwy problem z możliwością otrzymywania zaproszeń od znajomych. Nie wyświetlają mi się ( słyszę dźwięk zaproszenia i tyle). Pomimo naprawy gry problem nie ustąpił. Czesto również nie widzę znajomych w grze a wiem, że aktualnie graja (discord).

• Jeżeli chodzi o zaproszenia to w  orgin-ie --> ustawienia aplikacji -->więcej --> i tam są ustawienia powiadomień, (chociaż nie wiem, czy nie są domyślnie włączone, jeśli tak to masz inny problem).

Jeżeli chodzi o czat i to, że nic nie widać po wpisaniu, to nie pomaga reset ustawień, naprawa gry w Orgin, a także reinstalacja gry. Szukajmy dalej.