Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
2 years ago

Re: Battlefield3 problem z kluczem

Hej @lysy231181 

Jeśli przy kliknięciu na ikonę uruchamiania gry (w eksploratorze Windows) nie ma opcji uruchomienia jako administrator, znaczy to, że konto na kótym jesteś aktualnie zalogowany nie ma takich uprawnień/jest kontem gościa. 

Utwórz na komputerze nowe konto administratora i uruchom grę z jego poziomu. 

Upewnij się też, że gra nie jest blokowana przez zaporę sieciową oraz program antywirusowy. 

Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych. - Answer HQ

Dodawanie wyjątku w usłudze Zabezpieczenia Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft

2 Replies

• Hej,

mam ten sam błąd natomiast po uruchomieniu jako administrator przekierowuje mnie do battleloga, wybieram serwer i wyskakuje ta sama informacja, że nie można aktywować gry bf3 za pomocą wybranego konta Origin. Grę widzę na platformie EA przypisaną do konta, ze wszystkimi statystykami sprzed laty.

Po kliknięciu wprowadź klucz pokazuje mi wiadomość, że nie jestem podłączony do internetu...

Robiłem naprawę gry za pomocą EA, czy da się to jakoś naprawić?

• Leczo_Z_Guleczo's avatar
    Leczo_Z_Guleczo
    2 months ago

Pomogło mi rozwiązanie z Reddita:

Go to %PROGRAMDATA%\Electronic Arts\EA Services\License Delete any files named 71067.dlf, 70619 or 70169.dlf Go to %PROGRAMDATA%\Origin\DownloadCache Delete all of the files in this folder Restart your computer and launch.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,097 PostsLatest Activity: 2 days ago