Forum Discussion

Re: BF1 oraz BF4 mają focha i EA APP chyba też

Tak, narzędzie SFC znalazło uszkodzone pliki i je naprawiło od razu.

Stworzenie nowego użytkownika niestety nie pomogło

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 months ago

Hej @TheDomu1 

Dzięki za odpowiedź i przesłanie pliku DxDiag. 

Zauważyłem, że Twój komputer jest wyposażony w wiele dysków/partycji. Czy obie gry zainstalowane są w tej samej lokalizacji? Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się również kiedy instalujesz gry na innym dysku? 

Ponadto zauważyłem, że jeden z dysków: 

Drive: N:
    Free Space: 51.2 GB
    Total Space: 208.9 GB
    File System: FAT32
    Model: n/a

Jest sformatowany w systemie FAT 32. System ten nie pozwoli na poprawne zainstalowanie, lub uruchomienie gier. Ponadto wygląda na to, że nie jest rozpoznawany przez system operacyjny. 

W sekcji błędów znalazłem równie błędy związane z WindowsWcpOtherFailure3. Skorzystaj proszę z poniższej instrukcji by sprawdzić, czy aktualizacje Windows zostały pobrane poprawnie: 

Narzędzie do rozwiązywania problemów z usługą Windows Update - Pomoc techniczna firmy Microsoft

Błędy w aktualizacji mogą być również przyczyną poniższego błędu:

Podpis problemu:
    P1: EADesktop.exe
    P2: 13.152.0.5665
    P3: 65ef67ec
    P4: StackHash_1621
    P5: 10.0.19041.3996
    P6: 39215800
    P7: c0000374

Daj nam znać odnośnie lokalizacji instalacji i ewentualnych prób prze-instalowania gier.

• @EA_Kuba no niestety trzeba sięgnąć dalej

Zainstalowałem BF1 na innym dysku gdzie mam miejsce z zainstalowanym ea app po staremu, nie działa

Zainstalowałem BF1 oraz EA APP na tym samym innym dysku, ponownie bez rezultatu

o dysk N się nie masz co się martwić, bo to podpięty dysk sieciowy Google Drive :D

----------

Narzędzie Rozwiązywanie problemów Windows Update, nie potrafi zindetyfikować problemu, więc traktuje to jak brak błędów, bo w szczegółach było napisane że problem nie występuje.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,103 PostsLatest Activity: 9 minutes ago