Forum Discussion
4 Replies
- EA_Kuba12 months ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź @TheDomu1
Prześlij nam proszę jeszcze plik DxDiag, możliwe że tam znajdziemy jakieś dodatkowe wskazówki.
jasne @EA_Kuba, załączam wynik
- EA_Kuba12 months ago
Community Manager
Hej @TheDomu1
Dzięki za odpowiedź i przesłanie pliku DxDiag.
Zauważyłem, że Twój komputer jest wyposażony w wiele dysków/partycji. Czy obie gry zainstalowane są w tej samej lokalizacji? Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się również kiedy instalujesz gry na innym dysku?
Ponadto zauważyłem, że jeden z dysków:
Drive: N:
Free Space: 51.2 GB
Total Space: 208.9 GB
File System: FAT32
Model: n/aJest sformatowany w systemie FAT 32. System ten nie pozwoli na poprawne zainstalowanie, lub uruchomienie gier. Ponadto wygląda na to, że nie jest rozpoznawany przez system operacyjny.
W sekcji błędów znalazłem równie błędy związane z WindowsWcpOtherFailure3. Skorzystaj proszę z poniższej instrukcji by sprawdzić, czy aktualizacje Windows zostały pobrane poprawnie:
Narzędzie do rozwiązywania problemów z usługą Windows Update - Pomoc techniczna firmy Microsoft
Błędy w aktualizacji mogą być również przyczyną poniższego błędu:
Podpis problemu:
P1: EADesktop.exe
P2: 13.152.0.5665
P3: 65ef67ec
P4: StackHash_1621
P5: 10.0.19041.3996
P6: 39215800
P7: c0000374Daj nam znać odnośnie lokalizacji instalacji i ewentualnych prób prze-instalowania gier.
@EA_Kuba no niestety trzeba sięgnąć dalej
Zainstalowałem BF1 na innym dysku gdzie mam miejsce z zainstalowanym ea app po staremu, nie działa
Zainstalowałem BF1 oraz EA APP na tym samym innym dysku, ponownie bez rezultatu
o dysk N się nie masz co się martwić, bo to podpięty dysk sieciowy Google Drive :D
----------
Narzędzie Rozwiązywanie problemów Windows Update, nie potrafi zindetyfikować problemu, więc traktuje to jak brak błędów, bo w szczegółach było napisane że problem nie występuje.
About Battlefield Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 3 hours ago
- 21 hours ago
- 2 days ago