Forum Discussion

Re: Brak polaczenia z EA ONLINE/ Twoje konto EA jest nieaktywne

Konto mam od 2014 roku. Zalogowałem się przez przegladarke na konto EA, wiek jest ok, co więcej, EA PLAY pokazuje mi jakoś brak aktywnego konta... Więc jakim sposobem mam dostęp do gier z pakietu? 😀 

Na konsoli wyskakuje nowy komunikat z prośbą o zalogowanie się do ORIGIN. Wszystkie funkcje są dostępne tylko na pierwszym koncie koncie, które założyła dziewczyna, a na innych, dodanych, kontach już nie... 

Konsola ustawiona jako urządzenie domyślne.

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @Sekwencja 

@Sekwencja  napisał/a:

Konto mam od 2014 roku. Zalogowałem się przez przegladarke na konto EA, wiek jest ok, co więcej, EA PLAY pokazuje mi jakoś brak aktywnego konta... Więc jakim sposobem mam dostęp do gier z pakietu? 😀 

Z tego rozumiem, że po zalogowaniu się na swoje konto EA, w powiązanych kontach nie widzisz swojego PSN ID, zgadza się? 

@Sekwencja  napisał/a:

Na konsoli wyskakuje nowy komunikat z prośbą o zalogowanie się do ORIGIN.

Co dzieje się jeżeli logujesz się swoim kontem EA? Komunikat znika? Nie możesz się zalogować?

Spróbuj wyczyścić historię przeglądarki na konsoli oraz ciasteczka:

https://manuals.playstation.net/document/pl/ps4/browser/web_settings.html

Sprawdź również czy problemy będą pojawiały się po zmianie domyślnego i alternatywnego adresu serwera DNS (np na serwer Google - odpowiednio 8.8.8.8 i 8.8.4.4, lub alternatywnego połączenia internetowego. 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,143 PostsLatest Activity: 2 days ago