Forum Discussion

Re: [Info] BF 1 spadki FPS - informacje i obejścia!

Popieram wypowiedz, szkoda że tak szybko przestano wspierać BT1 mimo tylu wpadek dla mnie gra dalej daje dużo frajdy dlatego POZDRAWIAM KAŻDEGO kto w nią pyka

• Czas mija, problem nadal istnieje. Problem, który polega głównie na złej obsłudze pamięci ram przez Windows 10. Myślę, że na chwilę obecną można spokojnie zakładać, że zostanie on rozwiązany wraz z premierą nowego Windowsa. Wasze karty, procesory nie mają tu nic do rzeczy. Smutne. 

• Identyczna sytuacja zaczyna się dziać z BT5 i to od   instalacji gry  co oni wypuszczają do sprzedaży ?

• Ja mam naprawde dosc tego. Na wszystkich ustawieniach zdarzaja sie dropy. Mam 8600k, gtx 1080 i 16gb ram. EA_Odix kiedy bedzie jakies info co dalej. Podobno "geniusze" z MS pracuja nad tym tylko ze jakos od 1,5 roku fachowcy od siedmiu bolesci i nie naprawili tego co sami zepsuli. Ile tak bedziemy zwodzeni jakimis radami co na wielkie G sie zdaja???

• Kriiisu_93's avatar
    Kriiisu_93
    6 years ago

EA_Odix zaszly nowe wazne okolicznosci w sprawie dropow fps. Otoz z koniecznosci przesiadlem sie tymczasowo z gtx 1080 na radeona rx 570 i... spadki fps calkowicie zniknely. Mozna podejrzewac ze na 99% problem jest na lini Windows 1 0- sterowniki nvidii

Prosze o jakis odzew co dalej. Moze kontakt z nvidia i MS cos da bo to juz 2 lata a spadki dalej sa co jest nieco zenujace. Ktos nie chce tego naprawic....albo nie potrafii w co watpie

Rozwiazaniem jest przejscie na karte AMD nawet jesli ta jest duuuuzo slabsza. Dziwne

• Origien23's avatar
    Origien23
    6 years ago

Wszystkie problemy rozwiązuje na kartach nvidii także przejście na wersję windowsa z 2016 roku, konkretniej win 10 1607. Największy wzrost przy locie z 50-60 do 120 :v 

Ryzen 3 1200 + GTX 1070 + 2x4GB 2933MHz CL16.

• To ostatnia wersja na ktorej bylo ok. Koszmar ze przez 2 lata wszyscy maja to w * i sa na tyle nieudolni ze nie potrafia tego naprawic

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,084 PostsLatest Activity: 2 months ago