Forum Discussion

Re: Instalacja gry po aktywacji kody po jakimś czasie

Mowa o PC, mam na myśly czy po tym jak aktywowałem kod z instrukcji w ORIGIN to czy on tam będzie i czy nie stracę go ponieważ moge grę zainstalować dopiero za kilka dni po aktywacji kodu

11 Replies

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    4 years ago
    @BladePLv1 Nie stracisz, klucz jest indywidualny i zapisywany na konto EA. Nie musisz instalować gry z płyty gdyż po dodaniu klucza do Origin, gra powinna znajdować się w twojej bibliotece, gotowa do pobrania.
  • To w takim razie mam preoblem inny, Nie mam gry w bibliotece. Stego co rozumiem Gra powinna być w bibliotece origin po aktywowaniu kodu ? jeżeli tak,nie ma jej. Jak mogę to naprawić ? Edit: Spróbowałem aktywować raz jeszcze ale piszeże kod był już aktywowany

• ok (mam battlefield 1, ale po tym co napisałem powinien być też i battlefield 4)

• Mam jeszcze jedno pytanie bo wysłałem e-mail do EA support i czy numer seryjny to obok kodu kreskowego jest ? Edit: Dawno temu instalowałem go z płyty i nie pamietam żebym zakładał konto origin (gdzieś w grudniu 2016) czy to możę być problem

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    4 years ago
    @BladePLv1 raczej chodzi o CD-KEY, znajdziesz go wewnątrz pudełka z grą na ulotce lub książeczce.
  • Cyrtafix's avatar
    Cyrtafix
    4 years ago

Zresetuj Origin 🙂. Jeśli nie pojawi Ci się to zainstaluj aplikację EA Desktop i zobacz czy grę której klucz użyłeś będzie widoczny

• @BladePLv1 Kliknij po prawej stronie filtry i zobacz, czy nie masz zaznaczonych tylko zainstalowanych gier. Musisz wybrać wszystkie, wtedy będziesz widział też pozostałe.
  • BladePLv1's avatar
    BladePLv1
    4 years ago

Już wyjaśniłem wszystko z EA, chodziło o to że mam jakieś konto z tą grą a nawet o tym nie wiedziałem 🤔

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,110 PostsLatest Activity: 4 days ago