Forum Discussion
22 Replies
- ApprovedAnonymous7 years ago
Dlatego się pytam. Próbowałem zainstalować tego BFa na drugi komputerze i rezultat był inny. Gra działa.
Jeżeli masz możliwość instalacji na drugim komputerze tak jak napisał @darek0999 że mu działa to spróbuj.
Ten sam problem, wykonałem wszystkie kroki powyżej i dalej nic, clean boot tez nie pomógł
Nie mam możliwości zainstalowania na drugim kompie.
Pytanie do @darek0999 czy jak już udało się odpalić/aktywować grę na innym kompie to zaczęło działać na tym pierwszym na którym nie startowało ?
- ApprovedAnonymous7 years agoTak, tylko musiałem zaktualizować sterownik karty graficznej. Ale ten mój drugi komp by nie pociągnął bo mam tam gtx 970 i intel i3.
Panowie jestem właśnie po instalacji systemu na nowo i dalej to samo ;D
- ApprovedAnonymous7 years agoMnie to denerwuje, bo:
1) komputer kupiony niedawno. Podzespoły: GTX 1050 Ti 6 GB, i procesor AMD Ryzen 5 1500X
2) Beta trwa tylko i wyłącznie do 11 września.
A i próbowałem sposób getoryx90 i on też nie działa. - ApprovedAnonymous7 years ago@olo-taryfa jakie masz podzespoły w komputerze?
- ApprovedAnonymous7 years agoI7 8700k
ASRock z370 extreme 4
GTX 970 - ApprovedAnonymous7 years agoAha, czyli to raczej nie jest następstwo zbyt kiepskich podzespołów... Nie wiem co mam robić, bo by sobie z chęcią pograł.
ja mam
gtx 1080
i5 8600K
16 ramu
i też mam ten sam problem
- ApprovedAnonymous7 years agoPisał może ktoś z was bezpośrednio do EA?
ja pisałem i podesłałem ich rozwiązanie, zaraz sam je sprawdzę i jeśli nie pomoże będę pisał dalej.
Edit. nie pomogło piszę dalej- ApprovedAnonymous7 years agoOk, proszę o pomoc.
Kto jest waszym dostawcą internetu? U mnie UPC.
Panowie mam!
1. W orignie przechodzimy w tryb offline
2. Próbujemy odpalić BFV wyskoczy jakies dziwne okno o rejestracji produktu
3. przechodzimy online
4. w okienku z punktu 2 wpisujemy swoje dane do logowania jak origin akceptujemy i bam działa
Dajcie znać czy u was też poszło
U mnie też UPC
- wielkie dzięki działa
@olo-taryfa jego sposób działa , Wielkie dzięki olo jesteś kozakiem
- ApprovedAnonymous7 years agoWielkie dzięki. Działa. Polać tobie !!!!
Olo jestes wielki działa !!!!
Wielkie dzięki Olo, jesteś mistrz
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 2 years agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager