Forum Discussion

Re: Przyciski na padzie nie działają xbox

daj  NAPRAW GRĘ. Może coś pomoże.

6 Replies

• Nie wiem jak jest na psx ale gdziekolwiek wejdziesz na forum to zawsze pierwsza opcja kiedy są błędy to NAPRAW GRĘ. Szczerze nie mam pojęcia gdzie to jest u ciebie. Gram na PC. Dałem propozycję bo miałem nadzieję iż u was także jest taka opcja. Może ktoś doradzi gdzie to i czy taką opcję posiadasz. Pozdrawiam 

• Cyrtafix's avatar
    Cyrtafix
    6 years ago

Sprawdź na innym kontrolerze czy działa prawidłowo? Zobacz w opcjach gry/sterowania nie zostało coś zmienione 

• W opcjach nic nie zostało zmienione. Po prostu może jest jakiś Bug. To dzieje się na Nordlys. Jak przestają działać klawisze mogę wyjść do "Start". Wchodzę w ustawienia/kontrola funkcji pada - wszystko działa. Wracam bezpośrednio do gry na pozostawionym etapie i znowu przyciski nie działają. 

• Cyrtafix's avatar
    Cyrtafix
    6 years ago

Podczas rozgrywki tego epizodu w SP spróbuj cofnąć do Menu i wybrać inne ustawienie kontrolera. Jeśli zadziała to zobacz czy po powrocie do Twoich ustawień będzie działało 🙂 

• Zmiana kontrolera nie pomogła. To się dzieje po zmianie broni ze skrzynki. Broń ze skrzynki wpada na miejsce pancefausta. Nie wiem dlaczego to się dzieje. 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,143 PostsLatest Activity: 2 days ago