Forum Discussion
6 Replies
- Piotr24996 years agoNot applicable@Robert3632 A gdzie to jest ?
- Robert36326 years agoNot applicable
Nie wiem jak jest na psx ale gdziekolwiek wejdziesz na forum to zawsze pierwsza opcja kiedy są błędy to NAPRAW GRĘ. Szczerze nie mam pojęcia gdzie to jest u ciebie. Gram na PC. Dałem propozycję bo miałem nadzieję iż u was także jest taka opcja. Może ktoś doradzi gdzie to i czy taką opcję posiadasz. Pozdrawiam
- Cyrtafix6 years agoNot applicable
Sprawdź na innym kontrolerze czy działa prawidłowo? Zobacz w opcjach gry/sterowania nie zostało coś zmienione
- Piotr24996 years agoNot applicable
W opcjach nic nie zostało zmienione. Po prostu może jest jakiś Bug. To dzieje się na Nordlys. Jak przestają działać klawisze mogę wyjść do "Start". Wchodzę w ustawienia/kontrola funkcji pada - wszystko działa. Wracam bezpośrednio do gry na pozostawionym etapie i znowu przyciski nie działają.
- Cyrtafix6 years agoNot applicable
Podczas rozgrywki tego epizodu w SP spróbuj cofnąć do Menu i wybrać inne ustawienie kontrolera. Jeśli zadziała to zobacz czy po powrocie do Twoich ustawień będzie działało 🙂
- Piotr24996 years agoNot applicable
Zmiana kontrolera nie pomogła. To się dzieje po zmianie broni ze skrzynki. Broń ze skrzynki wpada na miejsce pancefausta. Nie wiem dlaczego to się dzieje.
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 17 hours agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager