SERWERY BF4
Witam. To co się dzieje na serwerach to już patologia. Chodzi mi o graczy oszukujących w grze (Hacki, cheaty, aimboty, hack teleport, wh) Problem polega na tym iż zgłaszam graczy na bettelogu i na sam origin. Zamieszczam w raporcie film wideo zamieszczony na youtube i co? No i nic. Mam wrażenie że moje raporty są najzwyczejniej w świecie wywalane do śmietnika. Rozumiem że są nowsze gry chociażby BF1, czy teraz beta BFV ale to nie oznacza ze można olewać graczy którzy wydali kasę na BF4. Jestem zażenowany tą sytuacją. Co mam dalej robić? Pozwalać aby pajace dalej latali 100 metrów nad ziemia z mg4 i zabijali wszystko co się rusza ? Najbardziej śmieszne jest to, że każdego gracza można sprawdzić chociażby na stronie BF4DB która sobie na pewno lepiej radzi niż samo EA czy DICE (jeden czort) Na każdym serwerze zabezpieczonym przez BF4DB taki delikwent już sobie nie pogra ale oszuści wchodzą sobie na serwery oficjalne i robią co chcą. Admin wywalić nie może bo taki układ serwera. Oczywiście także na takich serwerach brak jakiegokolwiek VOTE bo taki serwer. Szkoda mi tylko tych młodych czy raczej nowych graczy którzy najczęściej tam grają i dostają w d.... bo są skazani na cheaterów. Więc pytam się jeszcze raz co można zrobić jeszcze skoro moje raporty są olewane ☹️☹️
Jak ktoś chce mogę podesłać kilka najnowszych filmów i zestaw graczy którzy od kilku tygodni cały czas grają mimo raportów (pewnie nie tylko moich) i śmieją się w głos pisząc .Raportuj i tak to nic nie da.