Forum Discussion

RagePeach's avatar
3 years ago
Solved

Utracono połączenie z serwerem. Brak połączenia z EA Online

Witam, wywala mnie z serwerów BF V przy próbie dołączenia. Próbowałem już chyba wszystkiego co opisane na forach i wszystko jak krew w piach
Otwieranie portów, wykluczenia w zaporze, statyczne IP, zmiana DNS, zamiana Ipv6 na 4
Prywatny dostawca internetu, światłowód po kablu 100mbit/s
Dodam że bf 2042 działa normalnie a w V czasem uda mi się dołączyć na serwer po spędzeniu 15 min w menu 

8 Replies

• Niestety w tamtym wątku sugerują żeby sprawdzić utratę pakietów oraz żeby odinstalować killer network suit. U mnie brak utraty jakichkolwiek pakietów, tamtego programu w ogóle nie posiadam. Także problem nie został rozwiązany 

• To jest coś zapewne po stronie EA bo dużo graczy ma problem z tym ja nic nie mogę zrobić bo jestem ns xboxie jakby się dało bezpośrednio maila do nich napisać to może by to naprawili

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Dziękuje za wasze wpisy.

Problem, który opisaliście powinien zostać już rozwiązany. Dajcie znać czy już wszystko ok.

Pozdrawiam,

_Kalina

• Miałem dzisiaj zmieniany router i taryfe na 300mbit/s i problem nadal występuje... 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    3 years ago

Hej @RagePeach 

Dzięki za odpowiedź. 

Z Twojego opisu rozumiem, że wcześniej mogłeś grać normalnie i problem pojawił się nagle, zgadza się? Jeśli jeszcze tego kroku nie wykonywałeś to sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się po uruchomieniu komputera w trybie czystego rozruchu, oraz na nowo utworzonym koncie administratora. 

Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows 10

• Mam ten sam problem...

Tryb multiplayer włączy się raz na tydzień i ciągle brak połączenia z serwerem EA online

i mogę włączać gre po 10 razy na dzień i nie da się z tego produktu korzystać 

ktoś ma jakieś pomysły?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @vesper-cpt 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Powiedz nam proszę kto jest Twoim dostawcą Internetu?

Ponadto czy opisany przez Ciebie problem pojawił się nagle, czy jest to pierwsze uruchomienie gry? 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,110 PostsLatest Activity: 2 days ago