8 years ago
Utracono połączenie z sesją
Witam, przy próbie dołączenie do gry pojawia się komunikat o utracie połączenia z sesją. Problem dotyczy jedynie serwerów 64 slotowych czyli gier typu operacja i podbój, na szturm lub dm mogę wejść b...
Dostawca nie widzi żadnego problemu wszystko działa poprawnie
Cześć
U mnie jest to samo od dwóch dni. Mam neta z UPC, kontaktowałem się, robili jakieś testy, resetowania i według nich jest wszystko w porządku.
Jeśli już dołączam do gry to mam takie ikony jak na screenie 
konkretnie te trzy w środku 'client', czerwone i żółte, do tego czasem 'low fps' i ta czerwona z serwerem.
Nie da się grać, laguje i nie wiem już jak to nazwać, ale wygląda to tak jak na filmie:
@patpatrykowski Witaj!
Na chwilę obecną nie mamy żadnych potwierdzonych problemów od kolegów na serwerach w Holandii (Podbój..) dlatego jeśli nadal masz wysokie opóźnienia zerknij proszę (jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś) na kroki przygotowane pod platformę PC:
Grasz na PC, spróbuj tego:
@Lejsiky Prosiłbym abyś Ty i inne osoby dopisały się do Tego wątku według szablonu poniżej. Jeśli zgromadzimy więcej użytkowników z takim problemem będziemy informować kolegów na chwilę obecną niestety ale wygląda to jak sprawa indywidualna po stronie operatora internetowego w kierunku tego konkretnego serwera. Jeśli masz możliwość spróbuj przetestować grę na innym łączu. Dzięki i pozdrawiam
W przypadku osób z podobnym problemem prosimy o podpisywanie się (Ja Też) w tym wątku z informacjami takimi jak:
Witam .mam ten sam problem . gram na PS4 internet z UPC. UPC twierdzi że uniach wszystko ok. Problem ten mam od aktualizacji która wprowadziła plutony . Ping 980
@KAMILLIS77 @Lejsiky @patpatrykowski Hej!
Jeśli wszyscy korzystacie z UPC, prosiłbym Was jeszcze o kontakt z dostawcą i zmianę protokołu z IPv6 na IPv4 oraz ewentualne użycie publicznych serwerów DNS (na konsoli albo routerze).
Powodzenia!