Forum Discussion

darkaltras's avatar
2 years ago

Utrata całego zapisu gry bf5 przez zmaine e-maila na ps4

Zmieniłem email na ps4 i po tym wszystko mi się zresetowało do zera. miałem najpierw 1 email potym zmieniłem na 2 i się zresetowało więc zmieniłęm spowrotem na emial 1 a i tak nie przywróciło mi mojego zapisu czyli skórki itp. miałem 67 range i mase skinów. Proszę o odpowiedz bo bardzo na tym mi zależy a problemu na moje oko nie widze bo ta sama nazwa a nic niemam.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

hej @darkaltras 

Z mojego doświadczenia wynika, że zmiana adresu email na koncie PSN nie wpływa na statystyki gracza w grach EA.

Mogło jednak dojść do utraty statystyk:

- w wyniku usunięcia powiązania konta EA z PSN (więcej na ten temat znajdziesz TUTAJ)

- w wyniku zalogowania się na inny profil - spróbuj zalogować się do konta EA z wykorzystaniem ID twojego konta PlayStation

• ID to pseudonim Twojego żołnierza b BFV
    • nie loguj się za pomocą adresu email
    • po zalogowaniu sie do konta EA, sprawdź daty dołączenia do konta EA czy zgadzają się z czasem, kiedy zaczęła sie Twoja przygoda z BFV
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Przypuszczam, że posiadasz więcej niż to jedno konto EA. Spróbuj zalogować się do konta EA za pomocą adresów email, którymi dysponujesz. Następnie przejdź do zakładki Połączenia i sprawdź czy widzisz tam swoje właściwe PSN ID (nazwa Twojego żołnierza). 

W przypadku dalszych problemów, zalecam Ci bezpośredni kontakt z naszym doradcą, gdzie uzyskasz wsparcie dotyczące konta EA.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,117 PostsLatest Activity: 2 days ago