Forum Discussion

darkaltras's avatar
11 months ago

Utrata całego zapisu gry bf5 przez zmaine e-maila na ps4

Zmieniłem email na ps4 i po tym wszystko mi się zresetowało do zera. miałem najpierw 1 email potym zmieniłem na 2 i się zresetowało więc zmieniłęm spowrotem na emial 1 a i tak nie przywróciło mi mojego zapisu czyli skórki itp. miałem 67 range i mase skinów. Proszę o odpowiedz bo bardzo na tym mi zależy a problemu na moje oko nie widze bo ta sama nazwa a nic niemam.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

hej @darkaltras 

Z mojego doświadczenia wynika, że zmiana adresu email na koncie PSN nie wpływa na statystyki gracza w grach EA.

Mogło jednak dojść do utraty statystyk:

- w wyniku usunięcia powiązania konta EA z PSN (więcej na ten temat znajdziesz TUTAJ)

- w wyniku zalogowania się na inny profil - spróbuj zalogować się do konta EA z wykorzystaniem ID twojego konta PlayStation

• ID to pseudonim Twojego żołnierza b BFV
    • nie loguj się za pomocą adresu email
    • po zalogowaniu sie do konta EA, sprawdź daty dołączenia do konta EA czy zgadzają się z czasem, kiedy zaczęła sie Twoja przygoda z BFV
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Przypuszczam, że posiadasz więcej niż to jedno konto EA. Spróbuj zalogować się do konta EA za pomocą adresów email, którymi dysponujesz. Następnie przejdź do zakładki Połączenia i sprawdź czy widzisz tam swoje właściwe PSN ID (nazwa Twojego żołnierza). 

W przypadku dalszych problemów, zalecam Ci bezpośredni kontakt z naszym doradcą, gdzie uzyskasz wsparcie dotyczące konta EA.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,109 PostsLatest Activity: 5 days ago