Forum Discussion

superrodzyn12's avatar
7 years ago
Solved

Brak gry w bibliotece

Witam.

Mam problem z zanikiem zawartości mojej biblioteki gier, Do dziś wszystko działało dobrze aż dziś kiedy skończyłem grać w DragonAge: Inkwizycja po zamknięciu gry otworzyło mi się nowe oko abym zalogował się na konto origin. Kiedy to zrobiłem okazało się że moja biblioteka jest pusta a żeby ponownie zagrać w Dragon Age Inkwizycja muszę podać kod produktu lub kupić grę. Nie wiem jak to się stało ponieważ zainstalowałem i grałem na spokojnie w tą grę i nic się wcześniej takiego nie działo. W razie problemów mam jeszcze pudełko i paragon za grę, ale nie wydaje mi się że gdym nie miał gry wcześniej już kupionej to nie mógłbym jej w ogóle nawet zainstalować a co dopiero grać. *(byłem w momencie 20lvl i mapa grobowcami krasnoludów, może to w tym momencie gry coś się stało). Proszę o jak najlepszą pomoc ponieważ nie mogę zadzwonić do pomocy ez w taki sposób abym był w tym momencie rozmowy przy komputerze przez studia.

• Hej @superrodzyn12

Odpowiedź na Twoje pytanie najpewniej znajdziesz tutaj 🙂 Wszystko wskazuje na to, że logujesz się na niewłaściwe konto EA, do programu Origin. Daj znać czy udało Ci się rozwiązać problem 🙂

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 years ago

Hej @superrodzyn12

Odpowiedź na Twoje pytanie najpewniej znajdziesz tutaj 🙂 Wszystko wskazuje na to, że logujesz się na niewłaściwe konto EA, do programu Origin. Daj znać czy udało Ci się rozwiązać problem 🙂

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.302 PostsLatest Activity: 18 days ago