Forum Discussion

Pieciakos's avatar
5 years ago

DAK nie działa w DAI

Mimo byciu zalogowanym zarówno w DAK i Origin jednocześnie, w trakcie tworzenia nowej gry w DRI nie ma możliwości wczytania świata z DAK. 

wyłączenie opcji automatycznego logowania w DAI nie pomogło, w momencie logowania nie ma opcji ręcznego wpisania danych a jedynie loguje na to samo konto co Origin. Jest to również to samo konto co w DAK.

Zmieniałem awatara w celu upewnienia się, że jest to identyczne konto i zadziałało.

Jedynie widzę, że w DAK jest informacja jakoby miałbym konto od 27.09.2009 roku natomiast w Orgin widzę, że mam konto od 21.12.2010 rok co jest bardzo dziwne mimo, że jest ten sam login, to samo hasało, wszystko inne poza datą od kiedy posiadam konto jest identyczne, może tutaj jest jakiś problem?
Widzę też w DAK informację "dostępny w DAI dla nowej gry", jest zielony znaczek, 

Robiłem w DAK inicjalizację i co jest śmieszne ono widzi całą trylogię, niestety DAI nie dostrzega DAK

No RepliesBe the first to reply

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.302 PostsLatest Activity: 16 days ago