Forum Discussion

Livvien's avatar
8 years ago
Solved

Dodatek Blood Dragon Armor for Dragon Age: Origins

Witam! 
Mam problem z pewnym dodatkiem do Dragon Age: Origins. Chodzi o Blood Dragon Armor for Dragon Age: Origins. Z opisu można wywnioskować, że zawiera on wszystkie dziewięć dodatków do gry,a  z tytułu, że tylko zbroję. Moje pytanie jest następujące: Czy ten dodatek zawiera dodatki czy tylko zbroję? Jeśli dodatki też to dlaczego ich nie mam? 

• Cześć @Livvien i wielkie dzięki @ZenooxTokage za odpowiedź :eahigh_file:

Pozwolę sobie jedynie dodać parę informacji, które powinni rozjaśnić sytuację. DLC Zbroja Krwawego Smoka w DA: Origins upoważnia tylko do pobrania wspomnianego pancerza dla naszego Strażnika lub towarzyszy. Prezentuje się on następująco...

Obecnie DLC wchodzi w skład Cyfrowej Edycji Specjalnej oraz Edycji Ultimate 🙂 Jednak zgodzę się, że opis z zakładki Zawartość Dodatkowa jest dość mylący i może uda nam się go poprawić, więc wielkie dzięki za zwrócenie na to naszej uwagi 😉

Pozdrawiam!

4 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Blood Dragon Armor, mimo mylącego opisu na platformie, zawiera jedynie zbroję Krwawego Smoka, a nie pakiet wszystkich dodatków. 🙂 Jeżeli nie mam racji, to bardzo proszę, by mnie ktoś poprawił.

• Livvien's avatar
    Livvien
    8 years ago

To trochę dziwne, bo dostałam Pakiet Promocyjny, który zawiera tą zbroję 😞 No, ale jak tam oni sobie chcą. Dziękuję za odpowiedź :eahigh_file:

• EA_Ataashi's avatar
    EA_Ataashi
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

Cześć @Livvien i wielkie dzięki @ZenooxTokage za odpowiedź :eahigh_file:

Pozwolę sobie jedynie dodać parę informacji, które powinni rozjaśnić sytuację. DLC Zbroja Krwawego Smoka w DA: Origins upoważnia tylko do pobrania wspomnianego pancerza dla naszego Strażnika lub towarzyszy. Prezentuje się on następująco...

Obecnie DLC wchodzi w skład Cyfrowej Edycji Specjalnej oraz Edycji Ultimate 🙂 Jednak zgodzę się, że opis z zakładki Zawartość Dodatkowa jest dość mylący i może uda nam się go poprawić, więc wielkie dzięki za zwrócenie na to naszej uwagi 😉

Pozdrawiam!

• hertores's avatar
    hertores
    7 years ago

Napiszę i tutaj...

Ja mam wersję Ultimate i nie mogę pobrać pakietu promocyjnego (W skład pakietu wchodzą: Pierścień Pamięci, Talizman Dzikiego Wilka, Pas Naczelnika Gildii, Ognista Obrączka, Dalijski Pierścień Obietnicy, Klinga, Wiele Kieszeni Embri, Hełm Głębi, Lwia Łapa, Szczęśliwy Kamień, Znak Czuwania, Amulet Maga Wojny, Niegodziwa Przysięga, Łuk Bregana, Perła Namaszczonego, Pawęż Prawdziwego Króla, Zbroja Krwawego Smoka.)

Pojawia się komunikat:

Ups!
    Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później. [nr ref. #web-purchase-owned-some-offer-in-bundle]

To w jaki sposób można zdobyć te przedmioty?

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.300 PostsLatest Activity: 19 hours ago