Forum Discussion

Hexumix5's avatar
8 years ago
Solved

Dodatek Intruz i ratowanie smoka

Dzień dobry,

mam mały problem z dodatkiem Intruz,

Otóż jestem na momencie w którym muszę uwolnić lub zabić smoka, a problem jest taki że jeden półpierścień jest zablokowany przez wóz z "beczkami" (nie pamiętam nazwy tego czegoś a pisząc w ten sposób mam nadzieje że ktoś zrozumie problem) i powinienem go wysadzić, otóż jak podchodzę do jednej z tych "beczek" i wykonuje z nią interakcję to ona wybucha i nic się nie dzieje 🤨 próbowałem również umiejętności "wybuchowy strzał" i niczym to nie poskutkowało,

a mi bardzo zależy na tym żeby smoka uratować a nie zabić,

nie jestem pewien czy to bug czy coś źle robię, ale jak się spytałem w pewnym miejscu to dostałem odpowiedź że to chyba bug, dlatego piszę o tym tutaj.

• Hej.

Niestety bezpośrednio nie mogę Ci pomóc, ponieważ w Dragon Age inquisition grałem tylko chwilę.

Mogę podrzucić Ci wideo pokazujące cały proces ratowania smoka: https://www.youtube.com/watch?v=PoZFgqiIW2A

Mam nadzieję, że w jakiś sposób pomoże Ci to w rozwiązaniu problemu.

4 Replies

• Hej.

Niestety bezpośrednio nie mogę Ci pomóc, ponieważ w Dragon Age inquisition grałem tylko chwilę.

Mogę podrzucić Ci wideo pokazujące cały proces ratowania smoka: https://www.youtube.com/watch?v=PoZFgqiIW2A

Mam nadzieję, że w jakiś sposób pomoże Ci to w rozwiązaniu problemu.

• Hexumix5's avatar
    Hexumix5
    8 years ago

Wyszło śmiesznie, bo wszędzie czytałem że powinienem to zniszczyć za pomocą umiejętności wybuchowa strzała i wtedy nie działało, a tu okazuje się że na filmiku inaczej zrobili i to na filmiku to było prawidłowe rozwiązanie, dzięki za odpowiedź 🙂

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

No dobrze - ale czym Inkwizytor wysadził te beczki? Ja także utknąłem na ratowaniu smoka. Próbuję wszystkich czarów bazujących na ogniu i nic - wybucha jeden gar z zapalnikiem a te na pierścieniach pozostają nietknięte.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago
    Trzeba najpierw wyjść z trybu walki, schować broń , podejść i dopiero powinna się pojawić opcja na tych beczkach.

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.294 PostsLatest Activity: 10 days ago