Forum Discussion

Koto_Kamien's avatar
5 years ago

Dot.: Dragon Age™: Origins Brak języka polskiego

Mam pytanie dot. Dragon Age Ultimate Edition, którą kupiłam na Steamie. Tam niestety również nie ma polskiej wersji językowej, ale słyszałam o możliwości pobrania jej za pośrednictwem Origin. Potrzebuję do tego klucz gry, który kiedyś można było uzyskać bezpośrednio z poziomu Steama, ale od jakiegoś czasu stało się to dla serii DA niemożliwe. 

Czy macie jakiś konkretny sposób, aby uzyskać ten klucz?

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @Koto_Kamien 

Wydzieliłem Twój post z innej dyskusji z racji tego, że ostatni komentarz został w niej udzielony ponad 3 lata temu. 

Zgodnie z informacją, którą przekazał @Revan2000s Dragon Age Origin Ultimate Edition nie jest obsługiwany w języku polskim na platformie Steam. W przypadku problemu z wyświetleniem klucza skontaktuj się z nami telefonicznie

• Cześć @EA_Kuba

Dlatego właśnie chciałam pobrać polską wersję językową z Origina, ponieważ dowiedziałam się, że jest taka opcja po dodaniu DA do gier w bibliotece Origin za pośrednictwem klucza produktu.
    Klucz niestety się nie wyświetla na Steamie i to stanowi dla mnie ogromny problem, bo z tego, co wiem jeszcze do niedawna dało się go wyświetlić.
    Jeśli nie ma klucza w ogóle do tej gry, to czy można dodać grę w inny sposób do Origina?

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.302 PostsLatest Activity: 16 days ago