Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago
Solved

Dragon Age™: Origins Brak języka polskiego

Dlaczego nie mogę zagrać w "Dragon Age™: Origins - Ultimate Edition" po polsku? Ani nie mam napisów polskich, ani dubbingu!

• Hej,

Aby zmienić język gry wykonaj poniższe kroki.

1. Otwórz aplikację Origin.
    2. Przejdź do biblioteki gier.
    3. Naciśnij PPM na "okładkę" gry.
    4. Wybierz Właściwości gry.
    5. Dalej Zaawansowane opcje uruchamiania. W tym miejscu możesz zmienić język gry.

7 Replies

• Hej,

Aby zmienić język gry wykonaj poniższe kroki.

1. Otwórz aplikację Origin.
    2. Przejdź do biblioteki gier.
    3. Naciśnij PPM na "okładkę" gry.
    4. Wybierz Właściwości gry.
    5. Dalej Zaawansowane opcje uruchamiania. W tym miejscu możesz zmienić język gry.
  • Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago
    a co tam wpisać?
  • Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Ja mam coś takiego

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    8 years ago

W jaki sposób gra została aktywowana? Czy klucz gry został dodany do konta ręcznie czy może gra została bezpośrednio zakupiona w sklepie Origin?

Jeśli to druga opcja, to czy znajdujesz się aktualnie na terenie Polski lub czy używasz programów VPN?

Jeśli to pierwsza opcja to czy przy zakupie gry widniała informacja o dostępnej polskiej wersji językowej?

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Kupiona na steamie i katywowana kluczem ze steama, a co do programów VPN to nie wiem co to

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    8 years ago

Z tego co widzę TUTAJ, wersja gry na steam nie obsługuje języka polskiego. Myślę, że to jest powód Twojego problemu.

Obawiam się, że w tym wypadku nie można nic z tym zrobić.

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.301 PostsLatest Activity: 17 days ago