Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. Dragon Age Dyskusja o serii

Forum Discussion

Featured Places

Node avatar for Dragon Age Dyskusja o serii

Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.
Latest Activity: 26 days ago
307 Posts

Recent Discussions

• Arek600's avatar

Nieprawidłowa licencja

Witam Kupiłem grę Dragon age origin ultimate edition i mam ją w bibliotece ale po instalacji wyskakuje mi błąd licencji. Kod przyczyny Missing DLL Error: 0x7E
    Arek600
    25 days ago
  • maro1978's avatar

Dragon age początek błąd gry

Hej mam problem zacząłem grać jako krasnolud szlachcic i gdy trafiam do ostagaru po rozmowie z duncanem i przejścia kilka kroków do przodu gra się samoistnie wyłącza i pojawia się taki błąd nic nie d...
    maro1978
    1 month ago
  • Ravelferniks's avatar

Dragon Age Origins:gra crashuje po stworzeniu postaci jako człowiek

Witam, potrzebuję pomocy, w momencie rozpoczęcia gry jako człowiek szlachcic po ekranie edytora postaci w momencie rozpoczęcia kampania grac się crashuje na ekranie ładowania. Próbowałem np rozpoczą...
    Ravelferniks
    4 months ago
  • c4tflj019jru's avatar

"Dragon Age 2" pakiet VC++ Runetime Redistributable

Witam. Problem z instalacją Dragon Age 2 z EA, podłączone przez Xbox Game Pass. Podczas instalacji wywala błąd " Błąd: pakiet VC++ Runetime Redistributable nie został prawidłowo zainstalowany, Instal...
    c4tflj019jru
    4 months ago
  • krabaszcz's avatar

Dragon Age 2 DLC

Jak mogę odblokować dodatki i DLC do DA 2 ? Niby wszystkie posiadam ale gdy uruchamiam grę to przy każdym mam informację brak dostępu, wersja 1.0
    krabaszcz
    5 months ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago