Forum Discussion

Aarimal's avatar
6 years ago

Dragon Age: Inkwizycja - problem ze skakaniem

Witam.
Jak w temacie. Od wyjścia ostatniego patcha gra mi zwariowała. Ot kontrolowana postać skacze przez pół planszy i najczęściej przez to ginie. Wygląda to tak, jakby parametry skoku postaci zostały w pliku zamienione z 1 na 1000. By było zabawniej, gdy postać już wyląduje i nadal żyje (bo na przykład dach przeszkodził w starcie na księżyc), to dostaje przyspieszenia na kilka sekund. Całość przypomina sytuację, jakby po wciśnięciu skoku gra zaczynała przyspieszać wszelkie akcje związane z ruchem. 
Próbowałem reinstalacji, naprawiania przez Origin, instalacji sterowników graficznych na nowo, ręcznej instalacji patchy - nic nie działa. Gra po reinstalacji w trybie offline działa prawidłowo. Wystarczy, że zainstaluje się patch i problem wraca. Bez różnicy czy mam dodatki czy nie.

Czy jest jakiś sposób by pozbyć się problemu? Z góry zaznaczam, że gra bez patcha nie jest rozwiązaniem.

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.302 PostsLatest Activity: 17 days ago