Forum Discussion

Smooq95's avatar
6 years ago
Solved

Dragon Age Inkwizycja kupiona poza Origin, brak języka polskiego

Witam Mam pytanie bo zakupiłem ostatnio Grę dragon age Inkwizycja na G2a bo kolega polecił mi tą stronę żeby kupować gry no i jak już wspomniałem zakupiłem sobie Dragon age z wszystkimi dodatkami i podczas instalacji nie ma języka Polskiego. Czy jest opcja jak kupie jeszcze raz Dragon age ale z polskim kluczem to czy Będę miał wybór  instalacji z polskim językiem Czy da się w ogóle przypisać do konta takie same gry ? 

• Hej @Smooq95 

Niestety nie ma możliwości dodania języka polskiego do Twojej gry. Jeśli opis produktu wskazywał na to, że gra będzie dostępna w języku polskim to sugerowałbym kontakt z G2A. Do Twojego konta EA możesz przypisać dowolną ilość kluczy, w przypadku przypisania wielu wersji językowych gry w Bibliotece gier, będzie widocznych kilka okładek tej samej gry. 

Usunąłem duplikat Twojego pytania z forum, oraz poprawiłem tytuł tego, by lepiej opisywał treść postu. 

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @Smooq95 

Niestety nie ma możliwości dodania języka polskiego do Twojej gry. Jeśli opis produktu wskazywał na to, że gra będzie dostępna w języku polskim to sugerowałbym kontakt z G2A. Do Twojego konta EA możesz przypisać dowolną ilość kluczy, w przypadku przypisania wielu wersji językowych gry w Bibliotece gier, będzie widocznych kilka okładek tej samej gry. 

Usunąłem duplikat Twojego pytania z forum, oraz poprawiłem tytuł tego, by lepiej opisywał treść postu. 

• Witam. 

To jest najbardziej bezsensowna i tępa sytuacja dotycząca gry w jakiej byłem.. czyli jeżeli kupiłem grę w języku angielskie to będzie tylko wyłącznie ten język i koniec, a jak pie ta są grę tylko ze z polskim kluczek to będę miał po polsku? przecież to nie ma absolutnie sensu.

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.300 PostsLatest Activity: 2 hours ago